HABERLER

15.05.2013

GÜNCEL HABERLER

FMV Işık Okulları'ndan Başkanımıza Ödül

Başkanımız Fikret Orman'a, FMV Işık Okulları tarafından '127. Yıl Özel Ödülü' verildi.

Düzenlendiği tarihten bu yana yoğun ilgi gören ‘’Feyziye Mektepleri Vakfı 100 Yıllık Okullar Şöleni’’ bu yıl 11. kez kutlanıyor. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın hemen öncesinde gerçekleştirilen ve büyük bir şölene dönüşen etkinlik, bugün Başkanımız Fikret Orman'ın da katılımıyla Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları Ayazağa Kampüsü’nde yapılan açılış töreni ile başladı.
 
Her yıl yoğun bir ilgi ile takip edilen organizasyon, Türkiye’nin spor ve gençlik gündeminde öne çıkan isimleri de bir araya getirdi. Spor şöleninde bu yıl düzenlenen ‘’Spora Işık Tutanlar’’ ödül töreninde, Türk spor dünyasının öne çıkan isimleri ödüllerini Işıklı öğrencilerden aldı.
 
Ödül töreninde Başkanımız Fikret Orman 127. Yıl Özel Ödülüne layık görüldü. Ödülünü Işık FMV Işık Okulu öğrencilerinin elinden alan Başkanımız Fikret Orman, üç büyük kulüp yönetimleri olarak sorunları çözmek için bir araya gelebileceklerini, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında en genç kulüp başkanının kendisinin olduğuna dikkat çekti ve şunları söyledi; "Camiamız itibariyle en eski camia da biziz. Önümüzdeki haftalarda bir araya gelebiliriz. Gerek Ünal Aysal, gerekse Aziz Yıldırım ile şahsi ve camia olarak iyi ilişkilerimiz var. Bir organizasyon yapabiliriz. Hep beraber bir araya gelebiliriz. Hem sezon sonunda bir arada oluruz hem de Türk sporuna iyi bir mesaj verebiliriz".