HABERLER

Hakan Eksen Beşiktaş Dergisi’nde

Televizyon dizileri ve “Taş Mektep” filminden tanıdığımız oyuncu Hakan Eksen, Beşiktaş Dergisi’ne konuştu.

İşte dergimizin editörü Senem Gülkar’ın sorularını yanıtlayan Atagül’ün röportajından bazı bölümler:

“Küçükken Beşiktaş maçları olduğu zaman evimizde curcuna hali olurdu. Zaten herkes Beşiktaşlı olduğu için bayram yerine dönerdi evimiz. Bazen de dışarıda arkadaşlarımla beraber izliyordum. O ortamda maçlar daha heyecanlı geçiyordu çünkü formalar ve atkılarla maçı izlediğimiz yerde bir tribün havası oluşturuyorduk.”

“Stada gideceksem öğleden sonra direkt semte iniyorum. Oradaki atmosferi, sıcaklığı, çılgınlığı yaşamak için... En güzeli ise sonrasında stada doğru yürüdüğümüz Dolmabahçe yolu... Hiç bitmesin istiyorum. Hep beraber sesimiz kısılana kadar bağırıyoruz.”

“Son şampiyonluğumuz döneminde Beşiktaş’ta oturuyordum. Maçın ardından kendimi dışarı attım ve eski üst geçidin oraya çıktım. Birden korna çala çala bir tır geldi. Onu gözüme kestirdim ve bayrak elimde üstüne çıktım. Zaten gecenin geri kalanını hiç hatırlamıyorum.”

“Beşiktaş’ın geleceğine Beşiktaşlı çocuklar kazandırmak için BJK Ataköy Futbol Okulu’nda antrenörlük yapıyorum. Bu konuda çok mutluyum çünkü en başta Beşiktaş için bu işi yapıyorum. Bildiğim ne varsa, BJK Spor Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak’ın da gösterdiği yolda, çocuklara aktarıyorum.”
 
BEŞİKTAŞ DERGİLERİNE ABONE OLMAK İÇİN: