HABERLER

25.04.2013

BASKETBOL

Gülşah Akkaya'ya Büyük Onur

Kadın Basketbol Takımımız’ın Kaptanı Gülşah Akkaya’ya ABD’nin Lynn Üniversitesi tarafından “Hall Of Fame” ödülü verildi.

Başarılı basketbolcumuz Gülşah Akkaya, kariyerleri boyunca olağanüstü performans ve başarı gösteren sporculara verilen  “Hall Of Fame” ödülüne layık görüldü.


Lynn Üniversitesi işletme bölümü mezunu ve 1996-1999 yılları arasında üniversite takımında oynayan tecrübeli basketbolcumuz Gülşah Akkaya, kariyerleri boyunca olağanüstü performans ve başarı gösteren sporcuları onurlandıran “Hall Of Fame” ödülünü düzenlenen törenle alırken, oyuncumuzun ismi Üniversite’nin Hall Of Fame duvarına yazıldı.


"Half Of Fame" ödülünü alan basketbolcumuz Gülşah Akkaya, internet sitemize şunları söyledi; "Böyle bir onura layık görüldüğüm için ve ülkemi en iyi şekilde temsil ettiğim için çok mutluyum. Eğitimime ve basketboluma katkı sağlayan Lynn Üniversitesi'ne de çok teşekkür ediyorum."
 
Gülşah Akkaya, 1996-1999 yıllarında Sunshine State Konferansı’nda 23.8 sayı ortalamasını yakalarken, üniversite tarihinde birçok rekoru bulunmaktadır. Ayrıca Akkaya’nın, ilk NCAA All-American Team ve ilk All-SSC Team’e giren oyuncu unvanı bulunmaktadır.