HABERLER

26.04.2013

BASKETBOL

Önemli Bir Maça Çıkacağız

Basketbolcumuz Cemal Nalga, yarın oynayacağımız TED Ankara Kolejliler maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.

Yarın saat 15.00’de BJK Akatlar Arena’da TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak olan Erkek Basketbol Takımımız’ın başarılı oyuncusu Cemal Nalga, karşılaşma öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Takım olaran form durumlarının iyi durumda olduklarını söyleyen genç oyuncumuz Cemal Nalga, şöyle konuştu;
 
‘İyi Bir Seri Yakaladık’
 “THY Euroleague bizi gerçekten çok yoruyordu. THY Euroleague’den sonra form grafiğimiz dahada yükselmiş durumda. Son 4 maçımızı kazandık ve iyi bir seri yakaladık. Play-Off öncesi kalan maçlarımızı da kazanarak, moralli bir şekilde normal sezonu bitirmek istiyoruz.”
 
‘TED Ankara Kolejliler İyi Bir Takım’
“Bu hafta ligde evimizde önemli bir maça çıkacağız. Play-Off öncesi sıralama için kazananın avantaj sağlayacağı bir maç olacak ve bu mücadeleyi kazanmamız gerekiyor. TED Ankara Kolejliler iyi bir takım ve dirençli bir yapıya sahipler. Ama biz takım olarak şu anda çok iyi durumdayız ve tek hedefimiz taraftarımız önünde bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak.”
 
‘Akatlar’da İyi Başladık’
“ Bu sezon ilk defa kendi sahamızda BJK Akatlar Arena’da Olin Edirne maçına çıktık ve iyi bir galibiyet aldık. TED Ankara Kolejliler maçını da Akatlar’da iyi bir oyun ile kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımız bu sezon bizi Abdi İpekçi Arena’da yalnız bırakmadı. Şimdi evimizde BJK Akatlar Arena’dayız ve onların desteğine burada da ihtiyacımız var. Tüm Beşiktaşlıları yarın maça bekliyoruz.”