HABERLER

12.02.2013

BASKETBOL

'Kritik Bir Maça Çıkacağız'

Kadın Basketbol Takımımız’ın Antrenörü Mehmet Can Öztürk, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

TKBL’nin 18.haftasında bugün (13 Şubat) deplasmanda Edremit Belediye ile karşılaşacak olan Kadın Basketbol Takımımız’ın Antrenörü Mehmet Can Öztürk, bu karşılaşma öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirten başarılı Antrenör Mehmet Can Öztürk, şöyle konuştu:
Form Grafiğimiz Yükseliyor
“Ligin ilk yarısında imkansızlıklar nedeniyle istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve sıfır galibiyetle yarıyı tamamladık. İkinci yarıya yönetimimizin verdiği destekle yeni oyuncuları kadromuza katarak girdik ve taraftarımızın da bize destek vermesiyle galibiyetler aldık. Şu anda form grafiğimiz her geçen gün yükseliyor. Antrenmanlar daha verimli hale geldi.”
Mücadeleyi Kazanırsak Rahatlarız
“Şu anda ilk amacımız Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’nı ligde tutabilmek ve son haftalarda aldığımız sonuçlarla bu yönde iyi adımlar attık. Edremit Belediye karşısında kritik bir maça çıkacağız. Bu mücadeleyi kazanırsak eğer alt sıralardan kurtulma adına rahatlamış olacağız. Lig sonuna kadar kazanabildiğimiz kadar maç kazanmak istiyoruz. Şu andaki tek hedefimiz bu maçı kazanarak, İstanbul’a mutlu dönmek.”