HABERLER

Başkanımızdan Yeni Yıl Kutlaması

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin Ocak 2013 sayısında Camiamızın ve taraftarlarımızın yeni yılını kutladı.

Sevgili Beşiktaşlılar,

Yazıma, camiamızın yeni yılını kutlayarak; sağlıklı, başarılı, mutlu günler dileyerek başlamak istiyorum. Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeni beklentiler, yeni umutlar demektir. 2013 yılından benim beklentim; yönetime geldiğimizden beri kısa bir sürede attığımız adımları daha ileriye taşımak, yeni heyecanlarla yeni hedeflerimizi hayata geçirmektir.

Kulübümüzün Kurumsal Değerleri ile Futbolda Yeniden Yapılanma stratejisini geçtiğimiz ay yönetici arkadaşlarım sizlerle paylaştı. Transfer sisteminden, idari yapılanmaya, sporcu gelişiminden sportif yönetim yapılanmasına, pek çok alanda revizyon ve yeniliği içeren bu projemiz; sadece Beşiktaş değil, Türkiye futbolunda yapmayı planladığımız devrimin sadece küçük bir adımı...

2013’te daha güçlü, daha umutlu olarak kulübümüze hizmet etmenin gururuyla, yine gece gündüz çalışacağız ve tek aşkımız Beşiktaşımız’ı hak ettiği noktaya taşımak için önemli adımlar atacağımızdan şüpheniz olmasın.

Futbol takımımızın, 2012-2013 sezonunun ilk yarısında aldığı sonuçlardan memnum olduğumu dile getirmeliyim. Koşan, hırslı, mücadeleci takımımızın, devre arasını en iyi şekilde değerlendirerek, oynanan futboldan ikinci yarıda eminim daha çok keyif alacağız.

Şüphesiz, diğer branşlarımız da 2012 yılında verdikleri mücadeleyle camiamızın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yılda tam dört kupayı müzemize kazandıran erkek basketbol takımımız, THY Euroleague’de Top 16’ya kalma başarısı gösterdi. Yine aldığı başarılarla tarihimize adını altın harflerle yazdıran hentbol takımımız, inancın nasıl zafere dönüştürüleceğini bir kez daha göstererek, bizlere büyük bir gurur yaşattı. EHF Kupası'nda tur atlayan hentbolcularımıza ve THY Euroleague’de Top 16’ya kalan basketbolcularımıza, teknik heyetlerimize, desteğini esirgemeyen siz taraftarlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Tüm camiamıza sevgi ve saygılarımı sunar; 2013 yılında sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.

En derin sevgi ve saygılarımla,

Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı