HABERLER

Beşiktaş Dergisi Piyasaya Çıktı

Hugo Almeida’nın kapağında yer aldığı Beşiktaş Dergisi Aralık Sayısı, satışa çıktı.

Futbol takımımızın gol yollarındaki en etkili isimlerinden Hugo Almeida’nın kapakta yer aldığı ve ayrıca Beşiktaş Jimnastik Kulübü Genel Sekreteri Mesut Urgancılar ile söyleştiğimiz Beşiktaş Dergisi Aralık sayısı piyasada. Bunun yanı sıra Almeida’nın posteri de dergimizle birlikte hediye...
 
İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:
 
* Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın taraftarlarımıza ilişkin mesajlarının yer aldığı mektup Beşiktaş Dergisi Aralık sayısında...
 
* Kasım ayında Beşiktaş camiasında neler yaşandı?
 
* Taraftarlarımızın Beşiktaş aşklarını anlattığı mektuplar dergimizin
sayfalarında...
 
* Siyah-Beyaz dünyasını bizlere açan, Beşiktaş’ın dününü, bugününü ve yarınlarını konuştuğumuz Beşiktaş Jimnastik Kulübü Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, A’dan Z’ye her şeyi dergimize anlattı: “Yaşamımdaki yol haritaları: Beşiktaş, Beşiktaşlılık...”
 
* İşte Kartal Yuvası’nın lisanslı ürünleri işte İskoç kalecimiz Allan McGregor... Beşiktaş Dergisi farkıyla yayınlıyoruz...
 
* “Yüzüklerin Efendisi” serisinin insan ırkını temsil eden Aragorn karakterini beyaz perdede canlandıran ve aynı zamanda Beşiktaş’a hayran olan Viggo Mortensen’in BJK İnönü Stadı ziyareti Beşiktaş Dergisi’nde.
 
* Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığımız Kasımpaşa, Ofspor, Mersin İdman Yurdu, Bursaspor, Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor maçlarının tüm ayrıntıları dergimizde...
 
* Son günlerin gözde isimlerinden ve özellikle Antalyaspor karşılaşmasında yaptığı hat-trick’le beraber gol krallığında da iddialı bir konuma gelen golcü futbolcumuz Hugo Almeida, Beşiktaş Dergisi’ne konuştu: “Gol atmak, nefes almak demek”
 
* Kartal Yuvası’nın en büyük mağazası, Başkanımız Fikret Orman’ın katılımıyla Beşiktaş’ta açıldı. Açılış töreninin tüm ayrıntıları ve yöneticilerimizin görüşleri dergimizin sayfalarında.
 
* 1962 ile 1970 yılları arasında, Avrupa’da 1 numaralı krampon, dünyada ise Pele ile eş değerde bir futbolcu olarak gösterilen, bugün spor sahalarından çekilmiş olmasına rağmen, hala şöhretini muhafaza edebilen nadir sporculardan Eusebio’nun hikayesini Vala Somalı’nın anlatımıyla dergimizde bulabilirsiniz.
 
* “Suskunlar” dizisinde zalim ruhlu cezaevi müdürünü canlandıran tiyatrocu, fanatik Beşiktaşlı Reha Özcan Beşiktaş Dergisi’ne konuştu. Birçok tiyatro oyunuyla “En Başarılı Erkek Oyuncu” dalında ödüllere sahip başarılı oyuncu Reha Özcan, 40 yılı aşkın süredir kalbinin en orta yerinde taşıdığı Beşiktaş aşkını Beşiktaş Dergisi’ne anlattı: ““Siyah-Beyaz formayı giyiyorsan her zaman umut vardır”
 
* En başarılı branşlarımızdan erkek basketbol takımımızın, geçtiğimiz sezon kazandığımız 4 kupada da emek sahibi olan sporcusu Serhat Çetin ile söyleştik: “Yıllar sonra bile ‘Beşiktaşlı Serhat’ olarak anılmak istiyorum”
 
* BJK TV’deki yeniden yapılanma sürecini, iletişimle ilgilenen birçok taraftarımızı şimdiden heyecanlandıran BJK TV Medya Akademisi projesini ve merak ettiğiniz daha birçok konuyu BJK TV Haber Müdürümüz Esra Özgül Temel ile konuştuk: “Bir haberi BJK TV yayınlıyorsa, o haber ilk ağızdandır ve doğrudur”
 
* Siyah-Beyaz coşkunun, aşkın dile gelişi marşlarımızı inceleme altına aldık ve semtimizde ikamet eden Beşiktaşımız’a gönül vermiş müzisyen dostlarımızla söyleştik...
 
* 7’si İtalya Ligi’nde olmak üzere doğrudan kornerden attığı gol sayısı 32 olan, Siyah-Beyaz forma ile oynadığı 281 maçta rakip kalelere 226 gol kaydeden, 100 yılın en büyük solaçığı Şükrü Gülesin’i Vala Somalı anlattı.
 
* 19 Mayıs Üniversiteli Beşiktaşlılar’ın amaçları ve faaliyetleri Beşiktaş Dergisi’nde...
 
* Assassin’s Creed III, Ben 10: Omniverse, Need For Speed Most Wanted ve WWE 13 oyunlarının tanıtımları..
 
* Ocak ayının kültür-sanat dünyası dergimizin sayfalarında...
 
* En son teknoloji haberlerini ve ürün incelemelerini dergimizde bulabilirsiniz...
 
BEŞİKTAŞ DERGİLERİNE ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ