HABERLER

Viggo Mortensen Beşiktaş Dergisi’nde!

Hollywood’un ünlü oyuncusu Viggo Mortensen’in Siyah-Beyaz hayranlığı Beşiktaş Dergisi’nde...

“Yüzüklerin Efendisi” serisinin insan ırkını temsil eden Aragorn karakterini beyaz perdede canlandıran ve aynı zamanda Beşiktaş’a hayran olan Viggo Mortensen’in BJK İnönü Stadı ziyareti Beşiktaş Dergisi’nde. Bu ziyaretteki detayların ve kulübümüze yazdığı mektubun yanı sıra sorulara verdiği içten yanıtları da bulabileceğiniz Mortensen röportajından bazı ayrıntılar:
 
“Tuttuğum takım San Lorenzo Beşiktaş gibi bir semt takımı. 1970 yılında, yani Arjantin’deki diktatörlük zamanında devlet stadımıza el koydu ve bir yere satıldı. Şimdi taraftarlar olarak stadımızı geri almak için bir organizasyon başlattık. Stat çevresindeki evleri tek tek satın almaya başladık.”
 
“Şimdiye kadar bir kupa iki lig maçına geldim Beşiktaş’ı seyretmek için. Taraftarlarınızdan çok etkilendim. Eminim ki; Beşiktaş 10 golle bile yenilse bağırmayı ve desteklemeyi bırakmayacaklar. Beşiktaş takımının futbol oynarkenki enerjisine de bayıldım. Saldırgan, baskılı ve mücadeleci bir oyun.”
 
“Beşiktaş’ın üç maçını seyrettim ve bu üç maç boyunca takımda ciddi gelişmeler vardı. Özellikle de takım olma adına. Umarım Beşiktaş için her şeyin en iyisi olur...”
 
BEŞİKTAŞ DERGİLERİNE ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ