HABERLER

Reha Özcan Beşiktaş Dergisi’nde!

“Suskunlar” dizisinde zalim ruhlu cezaevi müdürünü canlandıran tiyatrocu, fanatik Beşiktaşlı Reha Özcan, Beşiktaş Dergisi’ne konuştu.

Birçok tiyatro oyunuyla “En Başarılı Erkek Oyuncu” dalında ödüllere sahip başarılı oyuncu Reha Özcan, 40 yılı aşkın süredir kalbinin en orta yerinde taşıdığı Beşiktaş aşkını Beşiktaş Dergisi’ne anlattı. İşte dergimizin editörü Senem Gülkar’ın sorularını yanıtlayan Özcan’ın röportajından bazı bölümler:
 
“Oğuzhan gözbebeğimizdir, Muhammed’i dört gözle bekliyoruz, Necip bizim için çok değerlidir... Erman Kunter gibi Beşiktaş’a oyuncu olarak emeği geçmiş bir insanın basketbol takımımızın başında olması bizim için övünç kaynağıdır.”
 
“Maçtan iki saat önce stada gider, çevredeki köftecilerde yemeğimizi yeriz. Bizim için yemesek ayıp olur. Hatta gitmeden önce aramızda ‘Oğlum parfüm sıkalım, güzel kokalım, güzel giyinelim, en yeni formamızı giyelim. Adama ayıp olur’ deriz.”
 
“Öncelikle yaptığı işi çok seven, bunun için de aynı işi yapan diğer insanlara sonsuz sevgisi ve saygısı olan, profesyonelliği para olarak algılamayan, amatör ruha sahip bir futbolcuyu canlandırmak isterim.”
 
“Spordur; oynarsın, kazanırsın ya da kaybedersin. Tabii ki hedeflerin vardır ama Beşiktaş için bunlar günlük hedefler değildir. Beşiktaş’ın da her zaman bu şekilde yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum.”
 
BEŞİKTAŞ DERGİLERİNE ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ