HABERLER

27.06.2012

BASKETBOL

‘İyi Bir Takım Kuracağız’

Basketbol Erkek Takımı Başantrenörümüz Erman Kunter, Avrupa’da başarılı olacak bir takım kuracaklarını söyledi.

İnternet sitemize açıklamalarda bulunan Kunter, sözlerinin başında Başkanımız Fikret Orman ve Basketbol Komitesi Üyemiz Abdullah Sözer’e göreve gelmesi için gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.
Gelecek sezonun planlamasıyla ilgili bilgi veren Antrenörümüz Erman Kunter, önümüzdeki sezon Avrupa’nın bir numaralı kupasında mücadele edeceklerine dikkat çekerek, “Bu sezon Euroleague’de ülkemizi temsil edeceğiz. Ona göre bir kadro kuracağız. Çeşitli alternatiflerimiz var. Şartlar ne olursa olsun sahada sert, saldırgan ve mücadele eden oyuncular olacak. Kadromuzu korumaya çalışacağız. Motivasyonumuz çok yüksek, elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendireceğiz. Benim için takım kadrosundan çok sahadaki oyun önemli” dedi.
Taraftarlarımızdan sabırlı olmalarını isteyen Kunter, “Takımımız, gelecek sene çok farklı bir oyun anlayışıyla sahada yer alacak. Taraftarlarımız sabırlı olsun, sahada savaşan, agresif ve son topa kadar kazanmayı arzulayan bir takım görecekler” diye konuştu.
Eski antrenörümüz Ergin Ataman’a da teşekkür eden Erman Kunter, “Ergin hoca geçen sezon çok başarılı işlere imza attı. Bize zor ve önemli bir bayrak bıraktı. Ben, oyuncularım ve teknik ekibimiz devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.