HABERLER

21.05.2012

BASKETBOL

Final İçin Sinan Erdem'de Buluşalım

Beşiktaş Milangaz Takımımız, bu akşam Galatasaray MP ile play-off yarı final serisi 4. maçında karşı karşıya gelecek.

Şampiyonluk mücadelesinde yoluna emin adımlarla devam eden ve play-off yarı final serisinin 3. maçında Galatasaray Medical Park'ı taraftarlarımızın muhteşem desteğiyle 74-65 mağlup eden siyah-beyazlılarımız, rakibini bu akşam saat 20.00’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda serinin 4. maçında konuk edecek.
Seride 2-1 önde bulunan siyah-beyazlılarımız, bu mücadeleyi kazanarak finale yükselmek istiyor. Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda müthiş bir atmosfer yaratarak galibiyette büyük rol oynayan taraftarlarımızı bu akşam da tribünlere bekliyoruz.

KOMBİNE BİLETLER GEÇERLİDİR

Milangaz Arena'da kombine bilet sahiplerimizin kartları Sinan Erdem Spor Salonu'nda da geçerlidir. Protokol tribünü kombine bilet sahiplerimize, Sinan Erdem 105. blok'tan 11 ve 12. sıralar ayrılmıştır. Bench arkası tribünü kombine bilet sahiplerimize, 104. bloktan 1. ve 2. sıralar ayrılmıştır. Diğer tribünlerden kombine bilet sahiplerimize, 117. bloktan 1 ila 13. sıralarda yer ayrılmıştır.

SİNAN ERDEM SPOR SALONU'NA ULAŞIM
 
Taraftarlarımız Sinan Erdem Spor Salonu'na, metrobüsle Şirinevler durağında inerek rahatlıkla ulaşabilirler. Ayrıca Sinan Erdem Spor Salonu, Bakırköy Deniz Otobüsü İskelesi'ne araçla yakın mesafede bulunmaktadır.
 
SİNAN ERDEM SPOR SALONU KROKİSİ İÇİN TIKLAYINIZ