HABERLER

21.05.2012

BASKETBOL

'Zor Bir Maç Daha Bizi Bekliyor'

Beşiktaş Milangaz Başantrenörümüz Ergin Ataman, zorlu bir mücadeleye daha çıkacaklarını söyledi.

Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde Galatasaray Medical Park ile mücadele eden ve seride 2-1 üstün durumda olan Beşiktaş Milangaz Takımımız, bu akşam saat 20.00’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda serinin 4. maçına çıkacak.
Bu önemli karşılaşma öncesinde Başantrenörümüz Ergin Ataman, internet sitemize açıklamalarda bulundu. Dün oynadığımız maçta rahat bir galibiyet aldığımızı belirten deneyimli antrenörümüz, “Pazar günkü maç bizim istediğimiz gibi gitti. Oyunun kontrolü bizim elimizdeydi. Hatta bazı anlarda farkı daha da açma fırsatlarını yakaladık. Net ve rahat bir galibiyet aldık. Tabii ki bu galibiyette seyircimizin de büyük katkısı var. Galatasaray Medical Park, Abdi İpekçi’de oynadığı basketboldan farklı bir tarzda basketbol oynadı” diye konuştu.
Bugün oynayacağımız karşılaşmanın da zor olacağını söyleyen Ergin Ataman, şunları söyledi: “Yarınki maçta da aynı şekilde maçın başından itibaren kontrolü elimize almalıyız. Yarın yine burada muhteşem bir taraftar desteği bizi bekliyor olacak. Maçı kazanıp, bu turu son karşılaşmaya bırakmadan geçmeliyiz. Galatasaray Medical Park da yarın sahaya kazanmak için çıkacaktır. Zor bir maç daha bizi bekliyor. İnşallah istediğimiz oyunu sahaya yansıtıp, finale çıkacağız.”