HABERLER

20.04.2012

BASKETBOL

EuroChallenge Kupası'nda Final-Four’a Doğru

Beşiktaş Milangaz, EuroChallenge Kupası Final-Four'da taraftarlarımızın desteğiyle şampiyonluğu hedefliyor.

Bu sene oynadığı basketbol ve kazandığı başarılar ile dikkat çeken Beşiktaş Milangaz Takımımız, 27-29 Nisan tarihleri arasında Macaristan’ın Debrecen şehrinde düzenlenecek olan EuroChallenge Final-Four maçları için hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Ekibimiz, Final-Four karşılaşmaları için 25 Nisan Çarşamba günü Marcaristan’ın Debrecen kentine gidecek.

YARI FİNAL MAÇLARI 27 NİSAN'DA

Siyah-beyazlılarımız 27 Nisan’daki yarı finalde TSİ 19.00’da ev sahibi Szolnoki Olaj takımı ile karşılaşacak. Takımımız, bu mücadeleden galip ayrılması durumunda 29 Nisan Pazar günü TSİ 21.30’daki final maçında, Elan Chalon – Triumph Lyubertsy yarı final eşleşmesinin galibi ile Şampiyonluk için karşılaşacak.

RAKİBİMİZİ TANIYALIM

27 Nisan’daki Yarı Finalde karşı karşıya geleceğimiz Macaristan Ligi'nin son şampiyonu Szolnoki Olaj, bu sezon Macaristan Kupası’nı müzesine götürdü ve halen Macar Ligi’nde 3. sırada bulunuyor. Diğer yarı final eşleşmesinde karşı karşıya gelecek olan rakiplerimizden Elan Chalon, halen Fransa Ligi’nde 2. sırada bulunurken, Triumph Lyubertsy ise Rusya Ligi’nde 3. sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ MİLANGAZ ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLİYOR

Bu sene Türkiye Kupası’nı kazanarak büyük bir başarıya imza atan Beşiktaş Milangaz Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nde olduğu kadar, EuroChallenge Kupası’nda aldığı sonuçlarla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

14 MAÇTA 12 GALİBİYET

Ekibimiz, kupada Final-Four öncesinde oynadığı 14 karşılaşmadan 12’sini kazanmayı başarısını gösterdi. Siyah-beyazlılarımız, sadece Fuenlabrada takımıyla yaptığı karşılaşmaları 72-70 ve 78-77’lik skorlar ile kaybetti.

EN SKORER İSİM POPS MENSAH-BONSU

EuroChallenge’da ekibimizin en skorer oyuncusu oynadığı 9 karşılaşmada 165 sayı bularak 18.3 sayı ortalamasını tutturan Pops Mensah-Bonsu oldu. Mensah-Bonsu EuroChallenge sayı krallığında 4. sırada bulunuyor. Yıldız basketbolcumuz aynı zamanda ribaundlarda da büyük başarı elde etti. Oyuncumuz 9 karşılaşmada yaptığı 97 ribaund ile maç başı 10.8 ortalamasını tutturdu ve EuroChallenge’da ribaund krallığında açık ara lider durumda.

MAÇ BAŞINA 80,8 SAYI ORTALAMASI

Ayrıca, Kupada şu ana kadar oynadığı 16 mücadelede, maç başına 80,8 sayı ortalaması tutturan takımımızda, 6 oyuncumuz, çift haneli sayı ortalamalarına ulaşmış durumda. 18.3 sayı ortalaması bulunan Pops Mensah-Bonsu'nun yanı sıra Marcelus Kemp 15.6, David Hawkins 13.4, Zoran Erceg 11.1, Ersin Dağlı 10.6 ve Carlos Arroyo da 10.1 sayı ortalaması ile skora katkı yapan isimler oldu.

TARAFTARLARIMIZ İÇİN 1000 KİŞİLİK YER AYRILDI

Bu büyük organizasyondaki maçların tamamı 6000 kişi kapasiteli Fonix Sports Hall’de oynanacak. Fonix Sports Hall’de takımımızı desteklemek isteyen taraftarlarımız için 1000 kişilik yer ayrıldı.
 
BEŞİKTAŞ MİLANGAZ TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYOR

Şampiyonluğa giden bu yolda Beşiktaş Milangaz Takımımız siz taraftarlarımızın desteğine ihtiyacı olacak.

Taraftarlarımızın dillere destan desteğini, tüm Avrupa'ya bir daha gösterme ve kupa yolunda takımımıza itici güç olma zamanı!

TÜRKİYE'DEN GİDECEK TARAFTARLARMIZ İÇİN BİLET SATIŞLARI SÜRÜYOR

EuroChallenge Final Four maçlarında, siyah-beyazlılarımızı desteklemek için Türkiye'den gidecek olan taraftarlarımız için bilet satışı Akaretler'de bulunan BJK Plaza B Blok giriş kattaki kulüp binamızda başlanmıştır.

Bilet satışı, 20 Nisan Cuma ve 24 Nisan Salı günleri mesai saatleri içinde yapılacaktır.

Ayrıca, 21 Nisan Cumartesi günü 10.00 ile 16.00 saatleri arasında da kulübümüzden bilet satışına devam edilecektir.

Final Four biletleri, alınan tek bilet tüm maçları kapsayacak şekilde 27 ila 35 Euro arasında değişmektedir.

Bilet alacak taraftarlarımızın Pasaport fotokopilerini beraberlerinde getirmelerini ve ödemeyi Euro olarak yapmalarını rica ederiz.

AVRUPA'DAKİ TARAFTARLARIMIZI FINAL-FOUR'A BEKLİYORUZ

Avrupa'da yaşayan ve Beşiktaş Milangaz Takımımız'a destek vermek isteyen taraftarlarımız biletlerini, karşılaşmaların oynanacağı Fönix Sports Hall'da kendileri için açılacak olan özel bilet satış gişesinden maç günü temin edebilir.  

Avrupa ülkelerinde yaşayan taraftarlarımızın biletler için önceden rezervasyon yapması faydalı olacaktır.

Rezervasyon için; lukacs@fonixinfo.hu e-posta adresine mesaj atabilirsiniz.

Taraftarlarımız, Türkiye Cumhuriyeti pasaportlarını göstererek biletleri alabilecektir. Bir taraftarımıza en fazla 2 bilet satılacaktır.

FINAL-FOUR'DA MAÇ PROGRAMI
 
Final-Four’da maç programı şu şekildedir:

27 Nisan
19.00 Szolnoki Olaj – Beşiktaş Milangaz
21.30 Elan Chalon – Triumph Lyubertsy

29 Nisan
19.00 Üçüncülük Maçı
21.30 Final Maçı