HABERLER

Başkanımız'ın Beşiktaş Dergisi'ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin Nisan sayısında taraftarlarımıza seslendi:

Sevgili Beşiktaşlılar,

Sizler de çok iyi biliyorsunuz; Beşiktaşımız, oldukça zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte kulübümüzü yalnız bırakmayı doğru bulmadığımız için ben ve arkadaşlarım, Beşiktaşımız’ın yönetimine talip olduk. Ve bizler için ne mutluluk ve gurur vericidir ki; genel kurulumuz teveccüh göstererek, tercihini bizden yana kullandı.

Beşiktaş aşkıyla büyümüş ve her zaman Beşiktaşlı kimliğini ilk planda tutmuş birisi olarak, beni Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı’na layık gören sizlere teşekkürlerimi ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Genel kurul üyelerimizin oylarının ezici üstünlüğüyle seçildiğim, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlık makamına layık olacağıma, doğruluk ve dürüstlüğümden asla taviz vermeyeceğime söz veriyorum.

Sevgili Beşiktaşlılar,

Amacım, sizlere karamsar bir tablo çizmek değil. Ancak gerçekler ortada, yaşanan sıkıntılar hepinizin malumu... Önümüzde sancılı ve zor günler var. Amacımız, bu günlerden süratle kurtulmak... Tecrübeli yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber, gerekli tüm adımları atacağımıza ve şeffaf bir yönetim sergileyeceğimize, şüpheniz olmasın.

Beşiktaşımız’ı layık olduğu noktaya, yine Beşiktaşımız’ın geleneklerine sahip çıkarak ve değerlerini ön planda tutarak taşıyacağız. Cesaretimizi artıran genel kurul üyelerimiz, camiamız ve taraftarlarımız, unutmamalıdır ki; devam edeceğine inandığım destek ve yardımlarınız, yol almamız için en önemli itici güç olacaktır.

Güneşli günler, uzak değil... Bizi buluşturan ortak aşkımız Beşiktaş için tek vücut olacağımıza, kişi ve kurumlara bağlı olmayan çağdaş bir Beşiktaş’ı yaratmak için bizlerden desteklerinizi hiçbir zaman esirgemeyeceğinize yürekten inanıyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı