HABERLER

23.03.2012

VOLEYBOL

Taraftarlarımızdan Destek Bekliyoruz

Genç voleybolcularımız Aydın Güler ve Orçun Ergün, internet sitemize konuştu.

Aroma Erkekler 2. Lig A Grubu’nu oynadığı 21 karşılaşmayı da kazanarak sezonu namağlup tamamlayan   Erkek Voleybol Takımımız’ın başarılı oyuncuları Orçun Ergün ve Aydın Güler normal sezonu ve play-off'ları internet sitemize değerlendirdi.
 
Yaşanan sakatlıklara rağmen sezonu çok iyi bitirdiklerini söyleyen genç oyuncumuz Aydın Güler, “Bu sezon bazı talihsiz sakatlıklara rağmen takım içerisindeki uyumumuz ve birlikteliğimiz namağlup olarak normal sezonu bitirmemizi sağladı. Play-off maçlarına şimdi daha iyi hazırlanıyoruz. Şu anda herşey yolunda gidiyor. Yarı final karşılaşmalarını Ankara’da oynayacağız, taraftarlarımızı bizi bu karşılaşmalarda desteklemeye çağırıyorum. Onlara güzel maçlar izleteceğiz” diye konuştu.
 
Başarılı pasarümüz Orçun Ergün ise şunları söyledi:
“Sezon başından beri ben de dahil olmak üzere çok fazla sakatlık yaşadık. Ama takım içerisinde uyum ve abi kardeş ilişkisinin sağlamlığı bizi başarıya taşıdı. Şimdi önümüzde hedefimize ulaşmak için 6 maçlık bir periyot var. Bu karşılaşmalarda elimizden gelenin en iyisini sahaya koyacağız. Play-off karşılaşmalarında taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bu güne kadar bizi destekledikleri içinde hepsine çok teşekkür ederiz.”