HABERLER

21.03.2012

VOLEYBOL

‘Taraftarımızın Desteğine İhtiyacımız Var’

Erkek Voleybol Takımımız’ın Antrenörü Meftun Eren, 1. lig yolunda taraftarımızın desteğini beklediklerini söyledi.

Aroma Erkekler 2. Lig A Grubu’nu namağlup olarak lider bitiren Erkek Voleybol Takımımız, play-off yarı finalinde Bartın Pelenkoğlu, İzmir Bornova Anadolu Lisesi ve Düzce Belediyesi ile karşılaşacak. Bu önemli mücadeleler öncesinde Antrenörümüz Meftun Eren, internet sitemize açıklamalarda bulundu.
İlk hedeflerine hasarsız bir şekilde ulaştıklarını söyleyen başarılı antrenörümüz, “Sezon başında ilk hedefimiz play-off oynamaktı. Bunu hasarsız bir şekilde başardık ve namağlup olarak buralara kadar geldik. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Ama şimdi sıfırdan tekrar başlıyoruz. Bundan sonra oynayacağımız maçlar, bizim hedeflerimize ulaşmamız için çok önemli” diye konuştu.
Play-off yarı finalinde karşılaşacağımız takımları da değerlendiren Meftun Eren, “Artık daha güçlü rakipler ile karşılaşacağız. Düzce Belediyesi güçlü ve kaliteli bir kadroya sahip, aynı zamanda 1. lig tecrübesi de var. İzmir Bornova Anadolu Lisesi ile aynı gruptaydık. Grubu 4. sırada bitirdi. Ama 2. yarı dikkat çeken bir performans sergilediler ve sadece 1 mağlubiyet aldılar. Bartın Pelenkoğlu takımı hakkında açıkcası çok bilgi sahip değiliz. Tam olarak izleme şansımız olmadı. Tabii ki buralara kadar gelen her takım kalitesi belli olan güçlü ekiplerdir. Biz her karşılaşmaya aynı ciddiyet ile çıkıp, final müsabakalarına kalmak istiyoruz” diye belirtti.
Son olarak taraftarlarımıza mesaj gönderen başarılı antrenörümüz şunları söyledi: “Bugüne kadar taraftarlarımız bize çok destek verdiler. Onlara çok teşekkür ederiz. Bundan sonra daha çok desteğe ihtiyacımız olacak. Ankara’da çok taraftarımız var, daha önce orada oynadığımız Ziraat Bankası karşılaşmasında bize çok iyi destek verdiler. Maçtan mağlup ayrılmamıza rağmen, oyundan zevk aldıklarını gördük. Genç oyuncularımızın yanı sıra daha önce şampiyonluklar yaşamız oyuncularımız da kadromuzda olduğu için taraftarlarımızın desteği bize gerçekten itici güç oluyor. 1. lig yolunda taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağını inanıyorum.”