HABERLER

26.02.2012

BASKETBOL

Bu Akşam Milangaz Arena'da Buluşuyoruz

Beşiktaş Milangaz Takımımız, bu akşam saat 20.00'de Milangaz Arena'da Fuenlabrada takımıyla önemli bir maç yapacak.

Spor Toto Türkiye Kupası'nı kazanarak basketbol tarihimizde bir ilke imza atan Beşiktaş Milangaz Takımımız, hem Beko Basketbol Ligi'nde hem de FIBA EuroChallenge Kupası'nda iddiasını sürdürüyor.

EuroChallenge Kupası K Grubu'nda başarılı sonuçlar alan Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımız, gruptaki son maçında İspanya'nın Fuenlabrada ekibini ağırlayacak. Karşılaşma, 28 Şubat Salı günü saat 20.00'de Beşiktaş Milangaz Arena'da oynanacak.

DESTEĞİNİZ BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Bu maçta taraftarlarımızın yoğun desteğini arkasında görmeyi arzulayan siyah-beyazlılarımız, mücadeleyi kazanırsa grubunu lider tamamlayacak.

Rakibiyle deplasmanda oynadığı ilk maçı 72-70'lik skorla kaybeden siyah-beyazlılarımız, karşılaşmadan 3 veya üstü bir farkla kazandığı takdirde gruptan lider çıkacak ve Çeyrek Final Play-Off eşleşmesinde saha avantajını elde etmiş olacak.

Beşiktaş Milangaz Takımımız, bu önemli karşılaşmada siz taraftarlarımızın desteğini bekliyor.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Protokol tribünü dışındaki diğer tribünlerin bilet fiyatları karşılaşmanın önemi düşünülerek 10 TL olarak belirlendi.

Karşılaşmanın biletleri Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden satışa çıkartıldı. Maç günü ise biletlerinizi Beşiktaş Milangaz Arena gişesinden alabilirsiniz. İnternetten bilet almak için tıklayınız.

Bilet fiyatları şöyledir:

Pota Arkaları: 10 TL
Protokol Karşısı: 10 TL
Bench Arkası : 10 TL
Protokol: 75 TL


MAÇ GÜNÜ SERVİS HİZMETİ VERİLECEK
Beşiktaş Milangaz Arena'ya taraftarlarımızın rahat ulaşımı için, Beşiktaş Belediyesi'ne ait araçlar Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu önünden 18.15 ile 19.30 saatleri arasında ring servisler yapacaktır.
 
BEŞİKTAŞ MİLANGAZ ARENA'YA NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ?

Taraftarlarımız 58 A ve 59 B nolu İETT otobüsleriyle Milangaz Arena'ya ulaşabilirler.

Maç günü saat 18.05, 18.45 ve 19.30'da Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a gelen 58 A nolu otobüsten Anafartalar Okulu durağı'nda inmek suretiyle taraftarlarımız Milangaz Arena'ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler.

Ayrıca maç günü saat 18.40 ve 19.20'de Şişli Merkez durağından geçen ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B nolu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.