HABERLER

06.02.2012

VOLEYBOL

'Beşiktaş Formasını Giymek Heyecan Verici'

Bayan Voleybol Takımımız’ın oyuncusu Gizem Giraygil, Beşiktaş formasını giymenin heyecanını yaşadığını söyledi.

Bayan Voleybol Takımımız, Aramo Bayanlar Voleybol Ligi’nin 15. haftasında Pursaklar İhtisas’ı 3 – 2 mağlup etti. Beşiktaş Forması altında ilk maçına çıkan başarılı oyuncumuz Gizem Giraygil, bu karşılaşma sonrasında internet sitemize açıklamalarda bulundu.
İlk maçı olduğu için biraz heyecanlı olarak sahaya çıktığını söyleyen deneyimli pasörümüz, “İlk çıktığım maçtan galibiyet ile ayrılmak gerçekten mutluluk verici. Sahaya çıkmadan önce Beşiktaş formasının ve ilk maçın etkisi ile biraz heyecanım vardı. Takım olarak bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Beşiktaş formasını taşımak gerçekten özel bir duygu bunu hissettim. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. İnşallah hep böyle devam ederiz” diye konuştu.
Takım içinde arkadaşlarının kendisine karşı çok yakın davrandığını belirten Gizem Giraygil, şunları söyledi: “İlk geldiğim günden itibaren takım arkadaşlarım bana karşı çok yakın ve sıcak davrandılar. Hiç yabancılık çekmedim. Sanki yıllardır bu takımda oynuyor gibiyim. Hepsine çok teşekkür ederim.”