HABERLER

25.01.2012

VOLEYBOL

“Takımıma Güveniyorum”

Erkek Voleybol Takımımız’ın Antrenörü Meftun Eren, Ziraat Bankası maçında oyuncularına güvendiğini söyledi.

Siyah-beyazlılarımız, Teledünya Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Ziraat Bankası ile 26 Ocak Perşembe günü saat 14.00’de Beşiktaş Milangaz Arena karşılaşacak. Antrenörümüz Meftun Eren, bu önemli karşılaşma öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu.
Zor bir mücadelenin kendilerini beklediğini söyleyen antrenörümüz, “Güçlü bir rakip ile karşılaşacağız. Bu sene küçülmeye gitmesine rağmen, halen gücünü koruyan bir ekip. Favori onlar gibi gözükse de bütün oyuncularıma güveniyorum. Bu maçı alacak ve turu geçebilecek güce sahibiz” diye konuştu.
Asıl hedeflerinin 1. lige çıkmak olduğunu söyleyen Meftun Eren, “Takım olarak asıl hedefimiz ligde oynadığımız tüm maçları kazanarak, Beşiktaşımızı 1. lige çıkarmak. Bu hedef içinde takımıma güveniyorum. Tabii ki Türkiye Kupası’nda buraya kadar gelmişken, karşımıza çıkan bu fırsatı iyi değerlendirip bir üst tura çıkmak istiyoruz. Bu maçlar bizim için play off karşılaşmaları öncesinde, kendimizi görmemiz için iyi bir fırsat oluyor” şeklinde konuştu.