HABERLER

26.01.2012

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 - Ziraat Bankası:0

Erkek Voleybol Takımımız, Teledünya Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ziraat Bankası’nı 3–0 mağlup etti.

Beşiktaş Milangaz Arena’da oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız Rıdvan, Hakan, Ahmet, Aydın, Yasin, Berkan, Tayfun(L) ilk altısı ile çıktı.
 
Karşılaşmanın ilk setine iki takımda karşılıklı kazanılan sayılar ile başladı ve ilk teknik molaya ekibimiz 8 – 5 geride girdi. Başa baş süren mücadelenin sergilendiği setin 2. teknik molasına Ziraat Bankası 16 – 15 önde girdi. Moladan sonra oyunun kontrolünü eline alan ve iyi bir performans sergileyen siyah-beyazlılarımız, ilk seti 25 – 20 kazandı.
 
İkinci sete etkili başlayan ekibimiz, ilk teknik molaya 8 – 6 önde girdi. Üstünlüğünü set boyunca kaybetmeyen siyah-beyazlılarımız, 2. teknik molaya 16 – 11 önde girdiği seti güzel bir oyun sonunda 25–19 kazandı ve skoru 2–0 yaptı.
 
Çekişmeli bir mücadelenin sergilendiği son setin ilk teknik molasına Ziraat Bankası 8 – 7 önde girdi. İki takımında karşılıklı sayılar kazandığı setin 2. teknik molasına da Ziraat Bankası’nın 16 – 15 üstünlüğü ile girildi. Setin son bölümlerinde tekrar kontrolü eline alan siyah-beyazlılarımız, etkili hücumlar ile rakibine karşı skor üstünlüğünü sağladı ve 3. seti de 25 – 22 kazanarak karşılaşmadan 3 – 0 galip ayrıldı.