HABERLER

13.11.2011

BASKETBOL

Potada Rakibimiz Ceyhan Belediyesi

Kadın Basketbol Takımımız, ligde bugün Ceyhan Belediyesi'ni Beşiktaş Milangaz Arena'da konuk edecek.

FIBA Euro Cup B Grubu 2. maçında Telge Basket takımını 70-68 mağlup eden Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Basketbol 1. Ligi 4. haftasında  13 Kasım Pazar günü BJK Milangaz Arena'da saat 15.30'da Ceyhan Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

Tüm taraftarlarımızı Kadın Basketbol Takımımızı desteklemeye davet ediyoruz. Karşılaşmanın biletlerini maç günü Beşiktaş Milangaz Arena'dan alabilirsiniz. Protokol tribünü hariç tüm tribünler 10 TL, protokol tribünü ise 100 TL'dir.
 
AKATLAR'A ULAŞIM

Taraftarlarımız 58 A ve 59 B nolu İETT otobüsüyle Milangaz Arena'ya ulaşabilirler.

14.25 / 15.05 hareket saatleriyle Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a gelen 58 A nolu otobüsten Anafartalar Okulu durağı'nda inmek suretiyle taraftarlarımız Milangaz Arena'ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler.

Ayrıca Şişli Merkez durağından kalkan ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B nolu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.