HABERLER

04.11.2011

BASKETBOL

Taraftarlarımız Bizi Yalnız Bırakmasın

Basketbolcumuz Can Akın, Pazar günü taraftarlarımızın Sinan Erdem Spor Salonu’nu dolduracağına inandığını söyledi.

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe Ülker'i Pazar günü saat 16.30'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda ağırlayacak.
Sezon başındaki kötü başlangıcın geride kaldığını belirten basketbolcumuz Can Akın, “Sezon başında Avrupa'da kötü bir giriş yaptık. Yeni bir takımımız sezon başında takım olarak tam birbirimize alışamadığımız için şanssız bir eleme dönemi geçirdik. Takım içindeki uyum sorununu antremanların sıklığı ve oyun düzenimizi oturtturarak çözdük. Lige de iyi bir başlangıç yaptık, nasıl bir takım olduğumuzu göstermiş olduk. Şimdi önümüzde Fenerbahçe Ülker maçı var; onlar çalışmalara bizden önce başladılar ve bizim gibi ligde kayıpsız devam ediyorlar. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtarak, Fenerbahçe’yi yeneceğiz” diye konuştu.
Derbi mücadelesinin Sinan Erdem Spor Salonu’na alınması hakkındaki düşüncelerini de paylaşan başarılı oyuncumuz, “Sinan Erdem Spor Salonu şu anda Avrupa’nın sayılı salonlarından birisi. Orada oynamak güzel ama tabiiki orada oynamayı avantaja çevirmek için taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamaları lazım. İnanıyorum ki Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nu taraftarlarımız dolduracak ve galibiyetimize ortak olacaktır. Onları Sinan Erdem’e bekliyoruz” şeklinde konuştu.