HABERLER

04.11.2011

BASKETBOL

Taraftarlarımız Muhteşem Bir Atmosfer Yaratacak

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımı Başantrenörümüz Ergin Ataman'dan derbi öncesi taraftarlarımıza çağrı.

Pazar günü saat 16.30'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynayacağımız Fenerbahçe Ülker derbisi öncesinde BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Başantrenörümüz Ergin Ataman, karşılaşmanın neden Sinan Erdem Spor Salonu'na alındığı ile ilgili görüşlerini paylaştı.
Bunun basketbolu büyütmek ve sevdirmek amaçlı bir karar olduğunu belirten Ataman, “Beşiktaş Milangaz Arena’da oynamak gerçekten çok güzel bir duygu. Orada rakibimizi taraftarlarımızın baskısı ile resmen boğuyoruz. Ama bu derbi maçta Sinan Erdem Spor Salonu gibi büyük bir salonda oynayarak basketbolu sevdirmeyi amaçlıyoruz. Taraftarımız ilk defa Fiyapı İnönü Stadı dışında bu kadar büyük bir yerde takımını destekleyecek. Gerçekten biz de Pazar günü burada nasıl bir atmosfer olacağını merak ediyoruz. İnanıyorum ki Pazar günü Büyük Beşiktaş Taraftarı, Sinan Erdem Spor Salonu’nda muhteşem bir atmosfer yaratacak” şeklinde konuştu.
Oyuncularımızın da bu karardan memnun olduğunu dile getiren Ergin Ataman, “Oyuncularımla tek tek saha değişikliğini konuştum, onlar da bu durumdan memnun. Sonuçta biz en iyi oyunlarımızı İzmir ve Ankara deplasmanlarında oynadık, buradaki maçlarımızda müsabakanın oynanacağı salonda bir antrenman yaparak karşılaşmaya çıktık. Taraftarlarımız beklediğimiz atmosferi yaratırsa bizim açımızdan hiçbir sorun olmayacak” dedi.