HABERLER

04.11.2011

FUTBOL

Futbolcularımızdan Galibiyet Yorumu

Futbolcularımız, Dinamo Kiev maçını değerlendirdi.

Alman futbolcumuz Fabian Ernst, Dinamo Kiev karşısında ortaya koyduğumuz futbolu diğer karşılaşmalarda da devam ettirmeleri gerektiğini söyledi.

Ernst, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, son dakikada Ukrayna temsilcisinin tüm hatlarıyla gol için yüklendiğini belirterek, ''Son dakikalarda tek yapmamız gereken savunma yapmaktı. Kalecileri dahi geldi. Cenk bir kurtarış yaptı, Veli çizgiden çıkardı, biraz da şans yanımızdaydı ve maçı kazandık'' dedi.
Bugün iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Ernst, ''Sahadaki mücadeleyle gurur duymamız gerekiyor. Çok iyi mücadele ettik. İyi bir oyun ortaya koyduk. Önümüzdeki maçlarda da bunu devam ettirmemiz lazım'' diye konuştu.

Kalecimiz Cenk Gönen ise Ukrayna temsilcisinin son anda değerlendiremediği pozisyonun adeta maçın kader anı olduğunu dile getirerek, ''Kiev'de yüzümüze gülmeyen şans bu kez yüzümüze güldü. Bu galibiyet gruptan çıkma yolunda bize çok önemli bir avantaj sağladı. Çok mutluyuz'' dedi.
Cenk Gönen, galibiyeti doğum günü olan Egemen Korkmaz, Veli Kavlak ve malzemecimiz Erdal Erdem’e armağan ettiklerini dile getirdi.