HABERLER

04.11.2011

FUTBOL

Carvalhal’in Açıklaması

Carlos Carvalhal, Dinamo Kiev'i 1-0 yendiğimiz UEFA Avrupa Ligi maçında takımımızın çok iyi bir oyun sergilediğini söyledi.

Carvalhal, Dinamo Kiev maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, sahada iyi bir maç oynandığını ifade ederek, ''Yürekten oynanan bir maç oldu. Tribünlerin de desteği ile tam bir takım olduk. Takım olarak çok iyi bir oyun sergiledik. Her maç üzerine koyarak geldik. Bugün neredeyse harika seviyesinde bir maç çıkardık'' diye konuştu.

-''HAK ETTİK''-

''Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum'' diyen Portekizli antrenörümüz, şöyle devam etti:

''Takım olma isteğimiz doğrultusunda bir adım daha ileri gittiğimizi düşünüyorum. 3 günde bir maç oynamak gerçekten kolay değil. Daha önce Fenerbahçe ve Sivasspor maçları arasındaki kısa süreyle ilgili açıklama yapmıştım. Dinamo Kiev karşısında Fenerbahçe maçından daha iyi bir seviye göstereceğimizi söylemiştim. Bir gün daha fazla dinlenme şansımız oldu. Maça iyi hazırlandık ve kazandık.''

-''AVRUPA LİGİ'NDE İYİ OYNUYORUZ''-

Carvalhal, Avrupa Ligi'nde iyi maçlar çıkardıklarını kaydederek, ''Maccabi Tel Aviv, Stoke City ve iki Dinamo Kiev maçında da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Artık bu çalışmamıza devam etmeliyiz ve önümüzdeki zor maçları da iyi bir şekilde geçirmeliyiz'' dedi.

Carvalhal, Dinamo Kiev maçına iyi hazırlandıklarını ve gerekli önlemleri aldıklarını vurgulayarak, ''Rakibin neler yapabileceğine iyi çalışmıştık. Bugün Dinamo Kiev'de hangi futbolcu sahaya çıksa da bir şey değişeceğini düşünmüyorum. Çok iyi bir takıma karşı maçı kazandık'' ifadelerini kullandı.

-FERNANDES KONUSU-

Fernandes'in antrenmana alkollü geldiği iddialarının sorulması üzerine Carvalhal, ''Fernandes, gazetelerde çıkan haberlerdeki durumda antrenmana gelmedi. Antrenmanlara her zaman hazır geliyor'' diye yanıt verdi.

Kadroya almadığı oyuncularla ilgili bir soru üzerine, oyuncularıyla ilgili kişisel konuşmayı sevmediğini anlatan Carvalhal, ''Benim için önemli olan takım. Bugün biri, yarın başkası oynar. Önemli olan takım olgusu içinde sahada olmaları'' dedi.