HABERLER

20.09.2011

MASA TENİSİ

Masa Tenisi Takımımız’dan Önemli Başarı

Masa Tenisi Süper Ligi 2010-2011 sezonunu üçüncü bitiren Masa Tenisi Takımımız, bugüne kadarki en iyi derecesini elde etti.

Mardin Atatürk Spor Salonu'nda oynanan Masa Tenisi Süper Ligi Play-Off müsabakalarında 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde eden siyah-beyazlılarımız, sezonu 3. sırada tamamladı.
Mardin'deki play-off müsabakalarında Avrupa Lefke Üniversitesi’ni 4-1, TED İstanbul’u 4-3 mağlup eden takımımız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ise 4-0 yenildi.
Bu sonuçların ardından Takımımız, sezonu 3. sırada tamamladı. Siyah-beyazlılarımız, kadrosunu yabancı oyuncularla güçlendiren önemli rakiplerini geride bırakarak üçüncü oldu.
Masa Tenisi Teknik Direktörümüz Sabahattin Sabrioğlu, internet sitemize şunları söyledi:
 \"Masa Tenis Şubesi'nin kuruluşundan bugüne kadar en iyi derecemizi bu sezon elde ettik. Yabancı oyuncusuz mücadele ettiğimiz ligde güçlü rakipleri geride bıraktık. Daha önce en iyi derecemiz dördüncülüktü. İlk kez takım halinde madalya almaya hak kazanmak bizim için çok önemli.\"
Masa Tenisi Takımımız, 19-22 Mayıs tarihleri arasında 24 takımın katılımıyla yapılacak olan Türkiye Kupası ve Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda mücadele edecek.