HABERLER

16.09.2011

FUTBOL

Futbolcularımızdan Açıklamalar

Yıldız oyuncularımız Mehmet Aurelio ve İsmail Köybaşı, Maccabi Tel-Aviv maçı ile ilgili internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Maccabi Tel-Aviv maçında oynadığı güzel oyun ve attığı golle büyük beğeni toplayan deneyimli orta saha oyuncumuz Mehmet Aurelio, UEFA Avrupa Ligi maçlarına galibiyetle başladıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, “Maçta gol atmam beni çok mutlu etti. Bu golü babama armağan ediyorum. Formamın altına giydiğim t-shirt’e 'Her şey için çok teşekkür ederim baba' yazmıştım, golden sonra kart görmemek için formamı çıkartmadım ancak maç sonunda çıkartabildim” derken takım arkadaşları ve taraftarlarımız için ise, “Tüm arkadaşlarıma yürekleriyle mücadele ettikleri, taraftarlarımıza da bize verdikleri destek için teşekkür ederim” diye konuştu.

Genç oyuncularımızdan İsmail Köybaşı da Maccabi Tel-Aviv maçını değerlendirirken, “Bizim açımızdan UEFA Avrupa Ligi’ne iyi başlamak çok önemliydi, bunu başardık. Hedefimiz bundan sonraki maçlarda da performansımızı daha yukarılara çıkarmak. Takım olarak birlikte hareket ettiğimiz zaman çok güzel işler yapıyoruz, önemli olan bu birlikteliği arttırarak devam ettirmek” şeklinde konuştu.