HABERLER

20.09.2011

FUTBOL

Futbol Takımımız'a Ulusoy'dan Otobüs

Takımımız'ın uzun seyahatlerde bile kullanabileceği son model otobüste birçok özellik bulunuyor.

Geçen sezon takımımızı taşıyan Ulusoy firması, MAN ve Neoplan firmlarının birleşerek oluşturduğu Viseon marka ilk otobüsü siyah-beyazlılarımız için özel olarak hazırlattı.

İçinde televizyon, wireless, 3G, mutfak, tuvalet bulunan, koltuk aralıkları futbolcularımızın rahatı düşünülerek tasarlanan 34 koltuklu otobüs, siyah-beyazlılarımızı uzun seyahatlerde bile rahat ettirecek şekilde dizayn edildi.

Dün akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv'i yenen takımız, siyah renkli Beşiktaş logolu yeni otobüsü ile maça gitmiş ve karşılaşmayı 5-1 kazanmıştı.

Otobüsün teslim törenine Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, Muhasip Üye ve Asbaşkanımız Engin Baltacı, Futbol Komitesi Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu, Genel Müdürümüz Murat Ülgen ile birlikte, Ulusoy Genel Müdürü Mustafa Yıldırım ve Ulusoy Otobüs Grubu Teşkilat Başkanı İmran Okumuş katıldı.

Fahrettin Curoğlu, geçen sezon da takımımızı taşıyan Ulusoy firmasına ve Haluk Ulusoy'a teşekkür ederek, \"Biz zaten Ulusoy ile her zaman yakın ilişkiler içindeyiz. Geçen sezondan bu yana takımımızı taşımalarından ötürü teşekkür ederim. Yeni otobüsün tahsisi ile işbirliğimizi artırdık. Daha farklı projelerde de işbirliği yapmak isteriz. Hayırlı olsun\" diye konuştu.

Ulusoy Genel Müdürü Mustafa Yıldırım ise, \"Yönetim Kurulu Başkanımız Haluk Ulusoy, her zaman futbolun içindedir ve Türk futbolunun en büyük destekçilerinden birisidir\" diye konuştu ve ilk kez dün akşam kullanılan otobüsün takımımıza uğur getirdiğini belirterek hayırlı olmasını diledi.

İmzaların atılmasının ardından Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, 10 numaralı Beşiktaş formasını Mustafa Yıldırım'a takdim etti.

İmza töreninden sonra futbolcularımız yeni otobüsümüz ile birlikte fotoğraf çektirdi. Dünyaca ünlü yıldız futbolcumuz Ricardo Quaresma ise, kaptan koltuğuna oturarak otobüs hakkında yetkililerden bilgi aldı.