Futbol A Takımımız, UEFA Avrupa Ligi lig aşaması ikinci hafta maçında deplasmanda Hoffenheim ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.
Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.Teknik Direktörümüz Vincenzo Italiano’nun yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşularıyla başlayan idman, 5’e 2 top kapma ve taktik çalışmanın ardından yapılan duran top çalışmasıyla tamamlandı.
Beşiktaşımız, çalışmalarını yarın (14 Ekim) saat 11.00’de ilk 15 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Siyah-beyazlılarımız, Hoffenheim ile deplasmanda oynayacağı maç için saat 15.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Almanya’ya gidecek. Teknik Direktörümüz Vincenzo Italiano, TSİ 20.00’de bir basın toplantısı düzenleyecek.

