Futbol A Takımımız, Trendyol Süper Lig'in altıncı haftasında deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, ara vermeden bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.
Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.Teknik Direktörümüz Vincenzo Italiano’nun yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşularıyla başlayan idman, 5’e 2 top kapmanın ardından yapılan dar alanda çift kale maçla tamamlandı.
Beşiktaşımız, çalışmalarını yarın (19 Eylül) saat 11.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Siyah-beyazlılarımız, Amed Sportif Faaliyetler ile deplasmanda oynayacağı maç için saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Diyarbakır’a gidecek.

