Teknik Direktörümüz Vincenzo Italiano, 1-0 kazandığımız Hradec Kralove maçının ardından değerlendirmede bulundu:
“Avrupa’da kolay maç yoktur. Maç çok zordu. 10 kişi kaldık. Oyuncularım sahaya ruhunu koydu. İyi savunma yaptık. Takım olmayı başardık. Bu yüzden çok mutluyum. Oyuna ikinci forveti attım. Semih de golü attı, onu tebrik ediyorum. Kazanmamızı sağladı. İkinci maça hazırlanmamız gerekiyor. Daha şiddetli olursak inanılmaz bir takım oluruz. Bugünkü sonuçtan dolayı çok mutluyum.
Takımı ileri çıkarmak istedim. O nedenle forvet ekledim. Hem ileride Oh’a yardımcı olması hem de arkaya koşu atması için bu hamleyi yaptım. Gömülü kalmamalıydık. Bu kararların ödülü aldığımız için sevinçliyim. Geçen hafta Rashica bu hafta Semih gol attı. Sonradan oyuna giren oyuncuların gol atması takım ruhu açısından çok önemli. İkinci maçı da kazanmak için çalışmalıyız. Bu takım yaklaşık bir aydır beraber. Temeli oturttuğumuzu düşünüyorum. Önümüzde potansiyel var. Bu takım çok daha ilerleyebilir. İleride ne olacağını göreceğiz.
İkinci yarıda ruhumuz farklıydı, daha istekliydik. Topu tuttuk ve şans yarattık. Daha bitirici olmalıyız. Üç maçta da gol yemedik. Bu nedenle de mutluyum. İkinci yarı karakter koyduk ve kalitemizi gösterdik.”
HABERLER
06.08.2026
FUTBOL
Teknik Direktörümüz Vincenzo Italiano’dan Açıklamalar
Diğer Haberler
- Kocaelispor Maçı Antrenman Notları 09.10.2026 14.35.00
- Kocaelispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor 08.10.2026 15.10.00
- Kocaelispor Maçı Biletleri Hakkında Bilgilendirme 07.10.2026 12.49.00
- Milot Rashica’nın Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme 06.10.2026 16.15.00
- Kocaelispor Maçı Antrenman Notları 06.10.2026 14.51.00

