Yeni transferimiz Doğan Alemdar, yeni sezon hazırlıklarını Slovakya’nın Bratislava kentinde sürdüren siyah-beyazlılarımızın akşam antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı:
“Burada olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş forması altında elimden geldiğince sahada her şeyimi vermek için mücadele edeceğim. Takım arkadaşlarıma yardımcı olacağım. Burada olmaktan gururlu ve mutluyum.
Alexander Nübel çok iyi bir isim. Almanya’da futbol oynadı ve buraya geldi. Ben de Türk doğumlu olarak buraya geldim. İkimiz de Beşiktaş’a geldik. Her ikimiz için çok güzel olacak. Ortada bir rekabet var, rekabet her zaman başarı getirmiştir. Beşiktaşımızın başarısı için çok güzel rekabet edeceğiz.
Önemli olan Nübel ile benim aynı anda gelmemiz. Söylediğim gibi rekabet başarı getirecektir. İkimiz de sahada elimizden gelenin en iyi iyisini vereceğimize inanıyorum.
80 numaralı formanın benim için bir anlamı var. Annemin doğum tarihi ve Başakşehir’de de 80 numaralı formayı giymiştim. Annem, ailem benim için çok değerli. Benim için önemli bir numara.
Diğer arkadaşlarım gibi Junior Olaitan da bana bir mesaj attı. O da çok mutlu oldu. Beşiktaş’ın ortamından biraz bahsetti. Büyük bir Camia olduğunu ben biliyordum. Ondan da bahsetti. Geçmişte onunla güzel bir arkadaşlığımız var. İnşallah birlikte güzel başarılara imza atarız.
Covid döneminde Beşiktaş’a karşı forma giymiştim. Başakşehir’e transfer olduğumda tribündeydim, o zaman taraftar beni çok etkilemişti. İnşallah elimden gelenin en iyisini yapıp taraftarlarımızla mutlu bir son görürüz.”
HABERLER
12.07.2026
FUTBOL
Doğan Alemdar’dan Açıklamalar
Diğer Haberler
- Hradec Kralove Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor 04.08.2026 13.50.00
- UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turundaki Muhtemel Rakiplerimiz Belli Oldu 03.08.2026 14.21.00
- Hradec Kralove Maçı Antrenman Notları 03.08.2026 14.04.00
- UEFA Avrupa Ligi’nde Rakip Hradec Kralove 03.08.2026 11.29.00
- Hradec Kralove Maçı Hazırlıkları Başladı 02.08.2026 14.25.00

