23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; Başkanımız Serdal Adalı, Genel Sekreterimiz Uğur Fora, Dış İlişkiler ve Yurtdışı Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Aykut Torunoğulları, İcra Kurulu Danışmanımız Şule Gökırmak, BJK Kabataş Vakfı Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, BJK Kabataş Vakfı Okulları İcra Kurulu Üyesi Selman Küçük, BJK Kabataş Vakfı Okulları Kültür Sanattan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Servet Dilber, BJK Kabataş Vakfı Okulları Sportif Faaliyetler Genel Müdürü Berna Balbay, İlkokul ve Ortaokulu Müdürü Tuğçe Küpeli, Lise Müdürü Mustafa Yeşiltaş, BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nın öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin katılımıyla Tüpraş Stadyumu’nda düzenlenen törenle kutlandı.
Başkanımız Serdal Adalı, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Saygıdeğer Beşiktaşlılar, geleceğimizin teminatı, BJK Kabataş Vakfı okullarımızın sevgili öğrencileri, değerli velilerimiz, kıymetli misafirler…
Kulübümüz ve BJK Kabataş Vakfı Okulları’nın düzenlediği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimize hepiniz hoş geldiniz. Ulusal egemenliğimizin sembolü olan böyle anlamlı bir günde sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
Hepimizin bildiği gibi, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 106. Yıldönümünü kutluyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, o büyük vizyonuyla bugünü siz çocuklarımıza, gençlerimize armağan etti. Çünkü Beşiktaşımızın, ülkemizin, hatta dünyanın geleceği sizin ellerinizde şekillenecek. Her biriniz bizim için sözle ifade edilemeyecek kadar kıymetlisiniz. Biz de sizlere, Beşiktaş arması ve Kabataş çatısı altında en iyi, en doğru hizmeti vermeye çalışıyoruz.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden hiç ayrılmayan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Başkanı olarak, Sizlere Atamızın şu unutulmaz sözleriyle seslenmek istiyorum: "Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz.”
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün böyle büyük bir güven duyduğu gençliğimize elbette biz de çok inanıyor, çok güveniyoruz. Sizlere güzel bir geleceğin yanında güçlü bir Beşiktaş bırakmak için de var gücümüzle çalışıyoruz. Tıpkı ülkemizin olduğu gibi Beşiktaşımızın yarınları, geleceği, teminatı da sizlersiniz. Bu çatı altında eğitiminizi ve çalışmalarınızı en güzel şekilde tamamlayacağınıza, buradan aldığınız güçle Beşiktaşımıza ve ülkemize büyük hizmetler vereceğinize yürekten inanıyorum.
BJK Kabataş Vakfı Okulları için önemli çalışmalar yapan, bizi sizlerle, sizleri Beşiktaşımızla buluşturan Genel Sekreterimiz, sevgili kardeşim Uğur Fora’ya, BJK Kabataş Vakfı Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu’na, okullarımıza emek veren, sizleri yetiştirip vatanımıza milletimize armağan eden kıymetli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.
Gazi Meclisimizin açılışının 106. Kuruluş yıldönümünü, Türk ve Dünya çocuklarının, ayrıca aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.
Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”
BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları öğrencileri; yöresel halk oyunları, Dünya halk danslarından örnekler, şarkılar ve şiir dinletileri eşliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.
HABERLER
23.04.2026
GÜNCEL HABERLER
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Tüpraş Stadyumu’nda Düzenlenen Törenle Kutlandı
Diğer Haberler
- Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Siyah-Beyaz Derneği Üyeleriyle Buluştu 03.06.2026 22.00.00
- Mehmet Üstünkaya’yı Kabri Başında Andık 03.06.2026 13.23.00
- Başkanımız Serdal Adalı’dan Beşiktaş Belediyesi Başkanvekili Rasim Şişman’a Ziyaret 03.06.2026 12.57.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora’dan Açıklamalar 02.06.2026 17.23.00
- Mehmet Üstünkaya’yı Kabri Başında Anacağız 01.06.2026 18.00.00

