İkinci Başkanımız Hakan Daltaban ile Beşiktaş Dernekler Koordinatörümüz Hüseyin Belenkoğulları, Beşiktaşlı Sanayici İş İnsanları ve Yatırımcıları Derneği’nin (BESİYAD) ‘Çocuklara Destek Projesi’ kapsamında Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün koruması altındaki çocuklar için hayata geçirdiği spor ve etkinlik alanı açılışına katıldı.
Açılışa; Ankara Vali Yardımcıları, Ankara İl Sağlık Müdürü, Ankara Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü ile Beşiktaşlı Sanayici İş İnsanları ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Sinan Aksoy ve dernek üyeleri katıldı.
İkinci Başkanımız Hakan Daltaban etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bu önemli sosyal sorumluluk faaliyetinin hayata geçirilmesinde katkı sağlayan Beşiktaşlı Sanayici İş İnsanları ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Sinan Aksoy ve dernek üyelerine çok teşekkür ederiz” dedi.
HABERLER
13.12.2025
GÜNCEL HABERLER
İkinci Başkanımız Hakan Daltaban, BESİYAD’ın ‘Çocuklara Destek Projesi’ Açılış Etkinliğine Katıldı
Diğer Haberler
- Yönetim Kurulu Üyemiz Üzeyir Engin, İzmirli Beşiktaşlılarla Buluştu 30.10.2026 13.33.00
- Ünal Erkan Son Yolculuğuna Uğurlandı 30.10.2026 13.28.00
- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nda Düzenlenen Törenle Kutlandı 29.10.2026 14.19.00
- Başkanımız Serdal Adalı’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı 29.10.2026 00.00.00
- Cumhuriyet Bayramı’nı Cumhuriyet Yürüyüşüyle Kutladık 28.10.2026 16.19.00

