Beşiktaş Fibabanka Takımımızın Başantrenörü Dusan Alimpijevic, 121-91 galip geldiğimiz Bursaspor Yörsan karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Bu maç için amacımız maçın ilk saniyesinden son saniyesine kadar ciddi bir şekilde yaklaşıp oyunun iki yönünü oynamak ve o kriteri yakalamak vardı. Maç boyunca gösterdiğimiz performanstan da çok memnunum. Bursaspor Yörsan başantrenörü Serhan Kavut, sezon başından bu yana iyi bir iş çıkarıyor.
Benim eski asistanım kendisiyle 3 sezon birlikte çalıştık. İyi bir antrenör ve iyi bir insan. Gelecekte iyi teklifler alacaktır. Çünkü kendisi ligde çıkış yapan Türk koçlardan bir tanesi. Son olarak bugün bu kulüp için yaptığımız şeylerin farkına varıp bunun değerini bilen taraftarlara teşekkür etmek istiyorum.
Cesaret gösterip teşekkürlerini ileterek kalbime dokundular. Geçen sezon böyle bir şey görmemiştim burada. Bu kulüp ile başardığımız şeylere saygılarını belirttiler. Sezonun geri kalanında ise elimizden gelenin en iyisini yapıp en iyi basketbolu oynamaya çalışıyoruz. Sezon sonunda en iyisi olmak şu anki durumumuzdan daha önemli."
HABERLER
05.04.2025
BASKETBOL
Başantrenörümüz Dusan Alimpijevic’ten Açıklamalar
Diğer Haberler
- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Rakip Anadolu Efes 19.05.2025 11.00.00
- Türk Telekom:93 Beşiktaş Fibabanka:75 16.05.2025 20.57.00
- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Rakip Türk Telekom 12.05.2025 14.04.00
- Başantrenörümüz Dusan Alimpijevic’ten Açıklamalar 10.05.2025 21.16.00
- Kyle Allman: ‘Takım halinde muhteşem savunma yaptık’ 10.05.2025 21.15.00