Başkanımız Serdal Adalı, Sheraton Grand Adana Hotel’de düzenlenen iftarda, Akdeniz bölgesinde faaliyet gösteren Beşiktaş derneklerinin başkan ve üyeleriyle bir araya geldi.
İftarda; İkinci Başkanımız Hakan Daltaban, Asbaşkanımız Murat Kılıç, Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Şafak Sağlam ve Mustafa Mollaoğlu’nun yanı sıra; İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Adana Milletvekilleri; Sunay Karamık, Müzeyyen Şevkin ve Orhan Sümer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve Çukurova Üniversitesi Rektörü Hamit Emrah Beriş de yer aldı.
Başkanımız Adalı, iftarda bir araya geldiği konuklarla sohbet etti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Öte yandan Başkanımız Serdal Adalı, Adana’daki iftarda üç kızına BJK şeklinde kodlanabilen isimler veren taraftarımız Mahmut Köse ve çocukları; Buğlem Jale Köse, Bilge Jülide Köse ve Betül Jale Köse ile bir araya geldi.
HABERLER
14.03.2025
GÜNCEL HABERLER
Başkanımız Serdal Adalı’dan Adana’da İftar Daveti
Diğer Haberler
- İkinci Başkanımız Hakan Daltaban, İzmir’de İki Kütüphanenin Açılış Törenine Katıldı 20.04.2025 17.32.00
- Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği’nin Yeni Merkezinin Açılış Törenine Katıldı 18.04.2025 21.59.00
- Kulübümüz ile Beşiktaşlı Avukatlar Derneği Arasındaki Hukuki İş Birliğinin Kapsamı Genişletildi 18.04.2025 19.19.00
- Vanspor FK Başkanı Erol Temel’den Kulübümüze Ziyaret 18.04.2025 15.27.00
- 0850 532 1903 Numaralı Genel Kurul Üye Destek Hattımız Hizmete Başladı 18.04.2025 13.41.00