Büyük Beşiktaş ailesi;
Geride bıraktığımız 2024 yılı; Beşiktaşımız için siyahın ve beyazın bir arada yaşandığı bir yıl oldu. Yine bu yılı geride bırakırken hep birlikte demokratik bir Olağanüstü Seçimli Genel Kurul süreci yaşadık. En zor zamanlarımızda bile 13 binin üzerinde Kongre Üyemiz sandığa gelerek Beşiktaşımıza sahip çıktılar. Kötü günlerde büyük bir kenetlenme örneği gösterdiğimiz, birlik beraberlik mesajı verdiğimiz genel kurulumuzla da Türkiye'nin en büyük camiası olduğumuzu bir kez daha yaşamış ve görmüş olduk.
Şanlı tarihimizin en yüksek katılımıyla gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzda yüce Beşiktaşımızın başkanlık makamına seçilmiş olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum.
Bu vesileyle genel kurulumuza katılarak Beşiktaşımıza sahip çıkan kıymetli üyelerimize bir kez daha en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Beşiktaş’ta yepyeni bir dönem başlamıştır. Kulübümüzü zor günlerden aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.
Camiamızın her bir ferdinin desteğiyle Beşiktaşımızı layık olduğu başarı ve mutluluk dolu güzel bir geleceğe hep birlikte taşıyacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle adım atacağımız 2025 yılının; sporcularımıza, antrenörlerimize, teknik ekiplerimize, çalışanlarımıza ve tüm Beşiktaşlılara sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.
En derin sevgi ve saygılarımla,..
Serdal Adalı
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı
HABERLER
31.12.2024
KULÜP AÇIKLAMALARI
Başkanımız Serdal Adalı’nın Yeni Yıl Mesajı
Diğer Haberler
- Elan Ricardo’nun Transferi Hakkında Bilgilendirme 10.02.2025 15.44.00
- Amir Hadziahmetovic’in Geçici Transfer Sözleşmesinin Feshi Hakkında Bilgilendirme 09.02.2025 17.59.00
- Asrın Felaketinde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımızı Saygıyla Anıyoruz 06.02.2025 00.00.00
- Kulübümüzden Açıklama 04.02.2025 16.45.00
- Al Musrati, AS Monaco Football Club’a Geçici Transfer Oldu 03.02.2025 18.35.00