10 Aralık 2016 tarihinde Tüpraş Stadyumu yakınında yaşanan hain terör saldırısında şehit düşen vatandaşlarımız, vefatlarının sekizinci yıl dönümünde; Başkanımız Hüseyin Yücel, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, şehit yakınları ve vatandaşların katılımıyla Şehitler Anıtı’nda düzenlenen törende dualarla anıldı.
Anma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Başkanımız Hüseyin Yücel ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Şehitler Anıtı’na çelenk ve karanfil bıraktı. Tören, okunan duaların ardından sona erdi.
Başkanımız Hüseyin Yücel, anma töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Hain saldırının, elim saldırının sekizinci yıl dönümündeyiz. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun.”
Hüseyin Yücel, daha sonra hain terör saldırısında şehit düşen Tunç Uncu için Tüpraş Stadyumu’ndaki Kartal Yuvası’nda hazırlanan köşeyi annesi Kadriye Uncu’yla birlikte ziyaret etti.
HABERLER
10.12.2024
GÜNCEL HABERLER
Şehitlerimizi Vefatlarının Sekizinci Yıl Dönümünde Dualarla Andık
Diğer Haberler
- Başkanımız Serdal Adalı’dan Açıklamalar 23.09.2026 22.04.00
- Kulübümüz, TS EN ISO/IEC 27001:2022 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi Aldı 23.09.2026 16.52.00
- Başkanımız Serdal Adalı’dan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Veli Ozan Çakır’a Ziyaret 22.09.2026 18.04.00
- Beşiktaş’ta Yaşayan Çocuklar Tüpraş Stadyumu’nu Gezdi 19.09.2026 21.37.00
- Başkanımız Serdal Adalı, İspanya Süper Kupa 2027 İmza Törenine Katıldı 17.09.2026 19.04.00

