HABERLER

20.10.2024

FUTBOL

Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst’tan Açıklamalar

“Galip geldiğimiz için mutluyum. İki gol attık. Çok da fırsat bulduk hatta daha da gol atabilirdik. Skordan dolayı memnun olduğumu söyleyebilirim. Önemli olan üçüncü milli araya kadar olan bölüme üç puanla başlamaktı. Bu benim için önemliydi.

Bugün özel bir atmosferde kırmızı formamızla oynadık. Tüm saha kıpkırmızıydı. Önümüzdeki hafta Cumhuriyet Bayramı. Herkesin bayramını kutluyorum. Türkiye için önemli bir tarih. Böyle bir günde taraftarımızı üç puan alarak mutlu etmiş olduk.

Rekorlar önemli ancak benim baktığım şey bu değil. Benim konsantre olduğum şey takımı maçlara hazırlamak ve galip gelmemiz. Yaptığımız şey bu. Gelişmeye devam edeceğiz. Ben takımımı zaferler kazanmak için hazırlıyorum. Benim işim bu.

Aramızda uzun süredir olmayan oyuncularımız var. Milot belki dönebilir. Ancak önümüzdeki günleri görüp beklememiz gerekiyor. Milot özelinde konuşursak O. Lyon maçında olmayacağını söyleyebilirim. O. Lyon maçına hazırlanmak için üç günümüz var. Bu üç günde hazırlanacağız. Sonrasında da lige tekrar konsantre olacağız. Avrupa’ya iki kayıp ile başladık. Bu maça iyi hazırlanacağız.”