HABERLER

17.10.2024

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş Futbol Akademi, Fitogether’le İş Birliği Anlaşmasını Yeniledi

Genç futbolcuların gelişimine odaklanan ve Türk futbolunun geleceğine katkı sağlayan Beşiktaş Futbol Akademi, Fitogether ile 2021 yılında başlayan ve başarıyla devam eden iş birliğini yeniledi.

Sporcuların fiziksel performanslarının izlenmesine ve geliştirilmesine yardımcı olan yenilikçi platform Fitogether ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğiyle genç yeteneklerin daha etkili bir şekilde takip edilmesi, antrenman verimliliğinin artırılması ve sakatlık riskinin azaltılması hedefleniyor.

Futbol Altyapı, Kadın Futbol ve Espor’dan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, iş birliği anlaşmasıyla ilgili şunları söyledi:

“Fitogether'ın sunduğu teknolojik olanaklardan son derece memnunuz. Teknolojinin spor dünyasına sağladığı avantajları en iyi şekilde değerlendirmek için bu tür iş birlikleri kritik derecede önem taşımaktadır. Yaptığımız yenilikçi çalışmalarla Akademimizdeki genç sporcuların önce ülkemizde daha sonra yurt dışında iyi yerlere gelmesini istiyoruz. Uzun vadede ise Türk futbolunun uluslararası alanda daha rekabetçi bir konuma gelmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz.”