HABERLER

15.10.2024

GÜNCEL HABERLER

Tüpraş Stadyumu’nda Bulunan White Pepper Restoran’ın Açılış Töreni Yapıldı

Tüpraş Stadyumu bünyesinde yer alan White Pepper Restoran’ın açılış töreni; Başkanımız Hasan Arat, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kulübümüzün yaşayan en eski üyesi, Divan Kurulu Üyemiz, Koç Holding Onursal Başkanı Sayın Rahmi M. Koç, Divan Kurulu Üyemiz ve Fiba Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Sayın Hüsnü Özyeğin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Özbek, takımlarımızın teknik heyeti ve sporcularıyla spor ve iş dünyasından davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Taraftarlarımızın yeni buluşma noktası White Pepper Restoran’ın açılış töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkanımız Hasan Arat, şunları söyledi:

“Stadımızın bünyesinde bulunan White Pepper Restoran’ın açılış törenindeyiz. Restoranın manzarası gerçekten çok etkileyici. Restoranın açık alan bölümü yeni tamamlandı. Divan grubuna emekleri için teşekkür ediyorum.

Osmanlı sarayında çalışan Beşiktaşlılar, milli mücadelede yer almış ve Beşiktaş’ı kurmuşlardır. Beşiktaşlılar, milletini ve devletini seven insanlardır.

Stadımızın inşası sırasında taraftarlarımız bizi hiç yalnız bırakmadı ve gittiğimiz statlarda yanımızda oldu. Devletimiz stadımızı aynı yerde yapmak için bize imkan tanıdı. Bunun için şükran duyuyoruz.

Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle takımlarımız hafta boyunca kırmızı fomayla mücadele edecekler.

Sezon çok uzun. İnişler çıkışlar olacaktır. Geçen sezon yaşanan sıkıntılı dönemin ardından dönüşüme girdik. Takımın iskeleti değişti.

Başta İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel olmak üzere hocamız ve teknik ekibimiz mükemmel bir çalışma yaptılar. İyi bir iskelet kurduğumuzu düşünüyoruz. Yarışmacı takım haline geldik. Ligdeki neticeler bize umut vermektedir.

Takımımıza güveniyoruz. Uzun yıllar sonra bir ahenk yakaladık. Sabırlı olmalıyız. Taraftarlarımız takımımızı desteklemeye devam ediyor. Yönetim olarak biz de görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Zor bir görevdeyiz. Camianın birlik içinde olması lazım. Beşiktaş medyasının sınırlar dahilinde eleştiride bulunması gerekir.

Başkan ve yöneticilerin söylemlerine çok dikkat etmesi gerekiyor. Gençleri spora teşvik etmemiz lazım. Lise ve üniversite öğrencilerine özel bir indirim uygulama kararı aldık.

Futbolda barış ortamı hakim olsun istiyoruz. Taraftarlara yönelik konuşan yöneticilerin kendilerine çekidüzen vermesi gerekiyor.

Milli takımımızı kutluyoruz. Beşiktaş camiası olarak dünkü galibiyetten dolayı çok mutlu olduk. Ay-yıldızlılarımız güzel bir futbol oynadı.

Milli maçtaki hakem kararlarının ülkemizde örnek olması gerekiyor. Ben VAR konusunda umutluyum. Bu teknolojiyi iyi kullanmamız lazım.

Bir hocanın ceza almazken bizim hocamızın ceza alması kamu vicdanına terstir.

Semih çok önemli bir yetenek. Biz evladımızdan umutluyuz. Geleceğinin parlak olduğunu düşünüyoruz. Semih’e inancımız tamdır. Semih en değerli varlıklarımızdna biridir.”

Açılış töreninde; Kulübümüzün yaşayan en eski üyesi, Divan Kurulu Üyemiz, Koç Holding Onursal Başkanı Sayın Rahmi M. Koç’un doğum günü kendisi için özel olarak hazırlanan pastanın kesilmesiyle kutlandı.

Başkanımız Hasan Arat, doğum günü kutlamasında Rahmi Koç’a üstünde üye sicil numarası ve isminin yer aldığı Beşiktaş formasıyla Payidar 1903 koleksiyonunu takdim etti.