HABERLER

30.09.2024

FUTBOL

İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel’den Açıklamalar

İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel, Bellona Kayserispor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu:

“Güzel bir galibiyet aldık. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ümraniye’den beri takımımıza harika destek oldular. Mete Vardar başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Kayserispor kulübü bizi çok iyi ağırladı, Kayserispor yönetimine teşekkür ediyorum. Biz de onları güzel bir şekilde ağırlayacağız.

Takımımız iyi mücadele etti. Bundan dolayı oyuncularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım. İlk yarıda iyi değildik. İkinci yarıda daha iyiydik.

Hem rakibi hem de hakemi yenmek zorunda değiliz. Net iki penaltımız verilmedi. Orta hakem atladı, VAR nasıl görmedi? Immobile’ye yapılan hareket yüzde yüz penaltı. Biz yüz metre uzaktan gördük. VAR’daki arkadaşlar maç 2-0, penaltı verip ortalığı karıştırmayalım dediler herhalde.

Futbolun paydaşlarına sesleniyorum. Hakemleri baskı altına almayın. Hakemi tehdit etmek ne demek? Aba altından sopa göstermeyin. Göz önünde olan insanların söylemlerine dikkat etmesi gerekiyor.

Fikstür dezavantajı net olarak bizde. Biz ağlamıyoruz. O tarz söylemler bizim genlerimizde yoktur. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız profesyonel şekilde işlerini yapıyor. Fikstürden şikayet edenler sadece ligde oynasınlar. Avrupa’dan sonra yedi maç üst üste deplasmanda oynayacak olsak da bu bizim için bahane değildir.

Yabancı oyuncularımızın performansından mutluyuz. Uzun yıllardır formamızı giyiyorlarmış gibi oynuyorlar.

Ajax maçında talihsiz bir mağlubiyet aldık. Kötü oynadık, mağlup olmayı hak ettik. Her şerde bir hayır vardır. Ajax maçındaki mağlubiyet telafi edilebilir. Frankfurt maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum.

Taraftarlarımız bizi harika şekilde destekliyor. Kenetlendiğimiz takdirde güzel günler bizi bekliyor.

Semih’ten büyük işler bekliyoruz. Süre aldıkça daha iyi olacak.”