HABERLER

19.09.2024

BASKETBOL

Erkek Basketbol Takımımız, Fibabanka’nın Ana Sponsorluğunda Zirveye Uçuyor

Kulübümüz, Erkek Basketbol Takımımızın isim, forma göğüs ve spor kompleksi için Fibabanka ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

“Zafer yolunda, birlikte omuz omuza” söylemiyle güçlerini birleştiren Beşiktaşımızla Fibabanka yeni sezonda büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

Kulübümüzle Fibabanka arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının lansmanı; Başkanımız Hasan Arat, İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel, Kongre Üyemiz, Fiba Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Murat Özyeğin ile Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ömer Mert’in katılımlarıyla BJK Fibabanka Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Lansmanda; Genel Sekreterimiz M. Kaan Şakul, Kulüp İçi İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ekrem Keçoğlu, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Çağlayan Tuğal, Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz ve Basketbol Şube Sorumlumuz Burak Aslan, Basketbol İcra Kurulu Başkanımız Özkan Arseven ve İcra Kurulu Üyelerimiz, Genel Menajerimiz Nedim Yücel, Başantrenörümüz Dusan Alimpijevic ile basketbolcularımız da yer aldı.

Başkanımız Hasan Arat, lansmanda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Türkiye’nin en köklü spor kulübü olan Beşiktaşımızın ülkemizin finans sektöründe öncü ve lider kuruluşlarından olan Fibabanka ile sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.

İmzalamış olduğumuz sponsorluk anlaşmasıyla Fibabanka, Erkek Basketbol Takımımızın isim, forma göğüs ve spor kompleksinin isim sponsoru oldu.

Bu sponsorluk anlaşmasının hayata geçmesinde emeği olan başta Fiba Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Sayın Hüsnü Özyeğin olmak üzere; Kongre Üyemiz, Fiba Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Murat Özyeğin’e ve Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ömer Mert’e teşekkür ediyorum.

Erkek Basketbol Takımımızın Fibabanka’nın desteğiyle Türkiye’de ve Avrupa’da önemli işlere imza atacağına ve milyonlarca Beşiktaşlıyı gururlandıracağına inanıyorum.

Beşiktaş’ın Türk basketbolunu domine ettiği yıllarda Beşiktaş’a geldim. Burada çok güzel dostluklar edindim. Basketbol seyircimiz çok özel ve bilgiliydi, hala da öyle. Beşiktaş bana çok şey kattı. Beşiktaş sayesinde öğrenim gördüm ve iş hayatına adım attım. Beşiktaş’ın kimseye borcu yoktur, herkesin Beşiktaş’a borcu vardır sloganı buradan geliyor. Hepimizin Beşiktaş’a borcu var.

Özyeğin ailesinin bizimle yolculuğa çıkması bizim açımızdan çok özel. Özyeğin ailesi her zaman Beşiktaş’ın yanında olmuştur. Özyeğin ailesine ve Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ömer Mert’e teşekkür ediyorum.

Beşiktaş Fibabanka, taraftarlarımızın desteğiyle Türkiye’nin ve Avrupa’nın en güçlü ekiplerinden biri olarak mücadelesine devam edecek.

Büyüklerimizden kulübümüzü nasıl idare edeceğimizi öğrendik. Onların felsefesini sürdüreceğiz. Beşiktaş her zaman saygın ve alanında öncü kurumlarla iş birliği yapacak.

Beşiktaş her alanda zirveye oynar. Rakiplerin bütçeleri oldukça yüksek. Oynadığımız oyun takdir ediliyor. Basketbolda çalışmak ve süreci yönetmek çok önemli. EuroCup hedefimiz var. Hocamıza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Dusan Alimpijevic, Beşiktaşlıların sevdiği ve güvendiği bir isim. O ve ailesi de Beşiktaş’ı ve ülkemizi seviyor. Hocamızın felsefesine inanıyoruz. Beşiktaş en zor zamanlarda ayağa kalkmasını bilir.

Beşiktaş basketboluna değer katan efsanelerimizden; Battal Durusel’i, Hurşit Baytok’u, Abdullah İnce’yi ve antrenörlerimizden Batur ağabeyi saygıyla anıyorum. Seba da her zaman basketbolu destekledi. Beşiktaş basketbolu bir gelenektir.

Basketbolda EuroLeague’e katılma planımız var. Öncelikle futbolu toparlamak istedik. EuroLeague takımları ciddi şekilde zarar ediyor. Şu anda Beşiktaş’ın o zararları kaldırması mümkün değil.

Beko ve Fibabanka markalarının saygınlığı Beşiktaş’la örtüşüyor. Biz her zaman saygın kurumlarla bir araya geleceğiz. Beşiktaş’ın saygınlığını korumak zorundayız.”

İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel, lansmanda şu ifadeleri kullandı:

“Başkanımız Hasan Arat’ın liderliğinde Beşiktaş’ı hayatın her alanında temsil etmeye çalışıyoruz. Fibabanka ile imzaladığımız sponsorluk anlaşması bizim için çok mutluluk verici. Özyeğin ailesine teşekkür ediyorum. Beşiktaşlı iş insanlarından Beşiktaş için ellerini taşın altına koymalarını istemiştim. Bu konuda ilk adım Özyeğin ailesinden geldi. Anlaşma camiamıza hayırlı olsun. İnşallah nice başarılara imza atacağız.

Ne olduğu belli olmayan şirketlerin yüksek bedellerle anlaşmalar imzaladığını görüyoruz. Beşiktaş hiçbir zaman böyle şeylere yeltenmez.

Bu anlaşmanın imzalanmasındaki emekleri için Genel Sekreterimiz M. Kaan Şakul’a teşekkür ediyorum.”

Sponsorluk anlaşması nedeniyle heyecanlı ve gururlu olduğunu ifade eden Kongre Üyemiz, Fiba Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, şunları söyledi:

“Çok mutlu ve gururluyum. Bu birliktelik için Beşiktaş’a teşekkür ediyorum. Beşiktaşlı olmakla gurur duyuyoruz. Beşiktaş, her şeyi hakkıyla ve düzgün bir şekilde yapar. İki markanın örtüştüğüne inandık. Bu iş birliğinin uzun vadeli olmasını ve derinleşmesini istiyoruz. Takımımıza başarılar diliyoruz.

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ömer Mert, sponsorluk anlaşması hakkında şunları ifade etti:

“Beşiktaş ile yaptığımız bu güçlü iş birliği, topluma olan sorumluluğumuzu sporun dönüştürücü gücüyle birleştiriyor. Fibabanka olarak, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın hızına, çevikliğine ve azmine büyük bir uyum sağlıyoruz. Bu ortaklık, iki köklü markanın yalnızca saha içinde değil, aynı zamanda topluma kattıkları değerle de sınırları aşacak başarılara imza atacağının göstergesidir. Fibabanka’nın inovasyon gücüyle Beşiktaş’ın efsanevi spor kültürünü bir araya getirerek, zafer yolunda birlikte ilerleyeceğiz.”

Konuşmaların ardından Başantrenörümüz Dusan Alimpijevic ve basketbolcularımız tek tek anons edilerek sahneye davet edildi, ardından sponsorluk anlaşması imzalandı ve hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi. Başkanımız Hasan Arat, günün anısına Murat Özyeğin ile Ömer Mert’e isimlerinin yazılı olduğu Beşiktaş Fibabanka forması, imzalı basketbol topu ve kulübümüzün simgesi kartal heykeli hediye etti.

Lansman; Başkanımız Hasan Arat, İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle Kongre Üyemiz, Fiba Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Murat Özyeğin ve Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ömer Mert’in basketbol oynamasıyla sona erdi.