HABERLER

11.09.2024

GÜNCEL HABERLER

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başkanımız Hasan Arat, İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi Kabul Etti

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde; Başkanımız Hasan Arat, İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi kabul etti.

Kabulde; Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst ve Yardımcı Antrenörümüz Serdar Topraktepe ile futbolcularımız; Mert Günok, Semih Kılıçsoy, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Emirhan Topçu, Al Musrati ile Ciro Immobile de yer aldı.

Başkanımız Hasan Arat, Kulübümüze başarı dileklerinde bulunan Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Futbol A Takımımızla Beşiktaş Fibabanka Erkek Basketbol Takımımızın 53 numaralı formalarını takdim etti.

Futbol A Takımımızın kazandığı Ziraat Türkiye Kupası ile Turkcell Süper Kupa’nın da yer aldığı kabul, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a nazik kabulleri ve iyi dilekleri için Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak gönülden teşekkürlerimizi sunarız.