HABERLER

05.09.2024

FUTBOL AKADEMİ

Samet Aybaba U-16 Akademi Takımımızın Milli Sporcularıyla Buluştu

Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde U-16 Akademi Takımımızın milli sporcularıyla bir araya geldi.

Buluşmada; Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi ile U-16 Takımımızın Yardımcı Antrenörü Özgür Kamil Tınaz yer aldı.

Samet Aybaba buluşmada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“U-16 Akademi Takımımızın sporcularının BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne sık sık gelmelerini, buradaki havayı solumalarını çok istiyoruz. Futbol A Takımımızın sporcularıyla ara ara buluşturacağız. Abileriyle birlikte vakit geçirmelerini sağlayacağız. Sporcularımızım burada olmalarından dolayı çok mutluyum. Onların; iyi insan, iyi sporcu ve vatanını seven insanlar olarak burada kalmalarını istiyoruz.”

Mehmet Ekşi de Samet Aybaba’ya teşekkür ederek, “Bu organizasyonu Samet Hocamız başlattı. Genç oyuncularımızın hayali buralarda top oynamaktı. Buraya gelip hocalarla tanışıp Futbol A Takımımızın oyuncularıyla vakit geçirsinler istiyoruz. Bunu da gelenek haline getirmek istiyoruz. Hocalarımız ve yöneticilerimizle tanıştırıp ileriye doğru bir adım atmak istiyoruz” dedi.

Samet Aybaba ile Mehmet Ekşi, daha sonra U-16 Akademi Takımımızın genç sporcularıyla sohbet edip başarılar diledi.