HABERLER

03.09.2024

FUTBOL

Trabzonspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaşımız, Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Basına kapalı idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

U-19 Akademi Takımımızın kalecisi Mehmet Tuğra Yeşilyurt ile U-17 Akademi Takımımızın kalecisi Bilal Buğra Genç, takımımızın antrenmanında yer aldılar. Yeşilyurt ile Genç, milli ara boyunca takımımızla birlikte çalışacaklar.

Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst’un izinli olması sebebiyle bugünkü antrenman, Yardımcı Antrenörlerimiz Jean Paul van Gastel ile Serdar Topraktepe yönetiminde yapıldı.

Antrenman kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Net Global Sivasspor maçında forma giyen futbolcularımız salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. Diğer oyuncularımızın pas ve 5’e 2 çalışmasıyla başladıkları idman, koşu ve duran top çalışmasıyla devam etti. Antrenman, minyatür kale çalışmasıyla tamamlandı.

Siyah-beyazlılarımız, Trabzonspor maçı hazırlıklarına, yarın (4 Eylül) saat 10.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.