HABERLER

02.08.2024

GÜNCEL HABERLER

Taraftarlarımıza Kombine Transfer Kısıtlaması Uygulamasına Ek Süre Verilmesi Hakkında Bilgilendirme

2024-2025 sezonu için kombine satın alan, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar belirlenecek beş kişiye sınırsız transfer yapabilmek için tanımlama işlemi yapamayan taraftarlarımız için tanımlama işleminde bulunma süresi, 11 Ağustos Pazar günü saat 23.59’a kadar uzatılmıştır.

TCKN tanımla işlemini passo.com.tr sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Derbi maçlarında sadece kombine sahibi taraftarlarımız stadyumu giriş yapabilecektir. Derbi maçlarında stadyuma gelemeyecek olan kombine sahibi taraftarlarımız biletlerini kulübümüze devredebilirler.

11 Ağustos Pazar günü saat 23.59’a kadar belirledikleri TCKN sahiplerini değiştirmeyen veya beşten daha az kişi tanımlandıysa artırma hakkını kullanmayan taraftarlarımız daha sonra bu konuda herhangi bir işlem yapamayacaktır. Tanımlama yapılacak TCKN sahiplerinin BJK logolu passolig kartına sahip olması gerekmektedir.

Kadın ve öğrenci indiriminden yararlanarak kombine satın alan taraftarlarımız, 11 Ağustos Pazar günü saat 21.00’e kadar Tüpraş Stadyumu Bilet Gişesi’ne gelerek belirleyecekleri 5 (beş) TCKN sahibine sezon içerisinde (derbi maçları hariç) sınırsız transfer yapabilirler. 11 Ağustos Pazar günü saat 23.59’a kadar belirledikleri TCKN sahiplerini değiştirmeyen veya beşten daha az kişi tanımlandıysa artırma hakkını kullanmayan taraftarlarımız daha sonra bu konuda herhangi bir işlem yapamayacaktır. Tanımlama yapılacak TCKN sahiplerinin BJK logolu passolig kartına sahip olması gerekmektedir.

Kadın taraftarlarımızın belirleyecekleri 5 TCKN sahibinin kadın olması şartı bulunmaktadır. Tanımlama esnasından transfer hakkı tanımlanacak kişilerin kimlik fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.

Öğrenci taraftarlarımızın belirleycekleri 5 TCKN sahibinin öğrenci olması şartı bulunmaktadır. Tanımlama esnasından transfer hakkı tanımlanacak kişilerin aktif öğrenci belgelerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.