HABERLER

02.08.2024

FUTBOL

Giovanni van Bronckhorst: “Taraftarlarımızın desteğiyle kupayı kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst, Turkcell Süper Kupa final müsabakası için Atatürk Olimpiyat Stadı’nda düzenlenen ortak basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu:

“Türkiye’deki ilk resmi maçım olacak. Hem ülkede hem de kulüpte çok iyi karşılandım. Önemli bir maç oynayacağız. İki takım da hak ederek burada bulunuyor. Antrenör ve oyuncu olarak bu maçları oynamayı her zaman istersiniz. İyi hazırlandık. Rakibimize saygı duyuyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle kupayı kazanmak için elimizden geleni yapacağız.

Her iki takım için de çok önemli bir maç. Birçok zaferim var. Hala zafer kazanmak istiyorum. Futbolda üst seviyede görev yapınca tek hedef kupa kazanmak oluyor. Maçta olabilecek her şeye hazırız.

Başkanımız Hasan Arat bugün bizi ziyaret etti. Başarı ve şans diledi. Bu ziyaret bizi çok mutlu etti ve bize öz güven kattı. Yeni sezonu heyecanla bekliyoruz. Oyuncularım yarın sahada en iyi performanslarını göstermek için çalışacak.

Dört takımlı Süper Kupa organizasyonu fikrine katılıyorum. Maçların sezon içerisinde oynanması daha iyi olacaktır. Yarınk maçın derbi olması ve sonunda kupa olması çok özel bir durum.”