HABERLER

02.08.2024

FUTBOL

Başkanımız Hasan Arat ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Futbol A Takımımıza Başarılar Diledi

Başkanımız Hasan Arat, İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel, Asbaşkanlarımız Mete Vardar ile Onur Göçmez, Sayman Üye, Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kaan Şakul, Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcümüz Feyyaz Uçar ile Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba, Futbol A Takımımızın bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst, teknik ekibimiz ve  futbolcularımızla bir araya geldi.

Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst ve futbolcularımızla sohbet eden Başkanımız Hasan Arat ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, siyah-beyazlılarımıza Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray’la oynayacağımız maçta başarılar diledi.

Başkanımız Hasan Arat ile İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel, daha sonra basın mensuplarına Beşiktaşımızın gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Hasan Arat: “Yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz”

“Boğazın efendisi Atatürk Olimpiyat Stadı’na bir kez daha geliyor. Taraftarlarımızın maça ilgisi çok yüksek. Güzel bir sezon başlangıcı olmasını temenni ediyoruz. Uzun bir sezon olacak. Takımımıza yeni sezon hayırlı olsun demeye geldik. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Hocamız gerekli çalışmaları yaptıktan sonra ihtiyaçlarını bize bildirdi. 14 yabancı ve bir mavi kart hakkımız var. Bu hakkımızı en doğru şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Avrupa’ya ve ülkemize baktığınızda A takımda altyapısından en çok oyuncu bulunduran kulüp Beşiktaş’tır. İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel önemli çalışmalar yaptı. Takımımızı kuvvetlendirecek çok önemli transferler yaptık. Yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Tesislerimizi yenilemek için mükemmel çalışmalar yaptık. Yönetim olarak camiamıza verdiğimiz sözlerin arkasındayız. İnşallah Allah bizi mahcup etmez. Transfer çalışmaları devam ediyor. Beşiktaş’ı isteyen oyuncular bizim için önemli.

TFF seçimlerinin çok adaylı olması önemliydi. Seçilen başkana saygı gösterilmelidir. Umarım iyi şeyler yapacaklardır. TFF başkanına başarılar diledim. Hakemlerin yarın adil bir yönetim sergileyeceğinden şüphemiz yoktur.”

İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Takımımıza moral ziyaretinde bulunduk. Eksiklerimizin farkındayız. Önümüzdeki günlerde eksiklerimizi gidereceğiz.

TFF yarın ilk sınavına çıkacak. Ümit ediyorum ki adil bir yönetim olur. Kupaya ulaşacağımızdan şüphemiz yok.”