HABERLER

24.07.2024

FUTBOL

2024/25 Sezonu Kuzey Tribünü Kombine Yenilemeleri Hakkında Bilgilendirme

Beşiktaşımızın 2024/25 futbol sezonunda Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda oynayacağı; 18 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası grup maçı, 5 UEFA Avrupa Ligi, Şayet Konferans Ligine kalınırsa 4 olmak üzere minimum 24 veya 25 adet iç saha maçını kapsayan kuzey tribünü kombinelerin yenileme dönemi başlıyor.

Kombineler Avrupa Kupaları ve Türkiye Kupasında tur atlanması durumunda da geçerli olacaktır.

Ayakta Seyirci Kabulü Başvurusu sonucunun olumlu olması halinde kombine sözleşmesinin 9. Maddesinde belirtildiği gibi “belirlenecek kurallara uygun olarak sezonluk/maçlık değişiminin yapılabileceğini” bilgilerinize sunarız.

2024/25 Sezonu için 10-11 Temmuz tarihlerinde kombine satış ofisine gelerek başka bir kategoriye yer değişikliği yapmayan taraftarlarımız kombinelerini yenileyebileceklerdir.

Kombine yenileme işlemleri; passo.com.tr web sitesi ve Passo mobil uygulaması üzerinden yapılacaktır.

Kombine yenilemeleri ile ilgili detaylı bilgiler aşağıdaki gibidir:

Kombine yenileme dönemi 24 Temmuz Çarşamba günü saat 13.00’te başlayacak olup 28 Temmuz Pazar günü passo.com.tr ile Passo mobil uygulamasında saat 23.59’da sona erecektir.

Kombine yenilemesinde Passolig kullanım süresi hangi tarihe kadar geçerli olması gerekir?

Kombine yenileme esnasında Passolig yıllık kart kullanım sürenizin en az 31.05.2025 tarihine kadar geçerli olması gerekmektedir.

Yenileme dönemini kaçırdım, Parapuan kullanarak kombine alabilir miyim?

Hayır... Parapuan sadece kombine yenilemelerinde kullanılabilir.

Kombine yenilemede taksit avantajı sağlanıyor mu?

Evet... Taraftarlarımız; passo.com.tr ile Passo mobilden taksitli satın alma işlemlerini yapabilirler.

Hangi banka kredi kartlarına kaç taksit yapılıyor?

Tüm kredi kartlarına vade farklı +3, +5 ,+9 , +12 taksit imkanı ile passo.com.tr, Passo mobil uygulaması ve kadın taraftarlarımız için Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Kombine Satış Ofisi’nden taksitli kombine yenileme işlemi yapılabilecektir.

Kadın Taraftarlarımıza Özel İndirim

Kadın taraftarlarımız için tüm bloklarda geçerli %20 indirim uygulanmaktadır. Kadın taraftarlarımız, indirimli kombine yenileme işlemlerini sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Kombine Satış Ofisi’nde yapabilirler.

Kadın taraftarlarımız için kombine satış ofisi çalışma saatleri;

24 Temmuz – 28 Temmuz tarihleri arasında 09:00 – 21:00 saatlerinde açıktır.

Kombinemi arkadaşıma devredebilir miyim?

Evet... Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda kombinesi olan ve kombinesini bir arkadaşına devir etmek isteyen taraftarlar, işlemlerini 31 Temmuz tarihine kadar Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Bilet Gişesi’nde yapabilir. Koltuğunu devretmek isteyen taraftarlarımız, Kombine Satış ofisine gelemeyecek ise; devir yapacakları kişiye kimlik fotokopisi ve devreden kişinin kendi el yazısı ile yazılmış imzalı bir dilekçe vermelidir. Koltuğu devir alacak olan taraftar bu evraklarla ile birlikte Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Bilet Gişesinde devir işlemini yapabilir. Devir işlemleri sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Bilet Gişesinde yapılmaktadır. Kombine sahipleri kendisi ve bir başka kişi adına toplam 2 (iki) dilekçe ile işlem yapabilir.

** Parapuan indirimi kullanılarak yenilenen kombinenin bir başkasına devir edilmesi durumunda, yapılan indirim kadar ücretin nakit olarak ödenmesi gerekmektedir.

Kombinem var, ayrıca arkadaşımın kombinesini devir alabilir miyim?

Hayır... Her taraftar kendi adına kayıtlı bir (1) adet kombineye sahip olabilir.

Kombinenin maçlık transferinde kısıtlama olacak mı?

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarına gelemeyecek kombine sahipleri kombinelerini maçlık olarak Kulübümüze devredebileceklerdir. Kulübümüze devredilen koltuğun satılması durumunda ilgili maçın bilet ücretinin %47’lik bölümü kombine sahibinin Passolig hesabına aktarılmaktadır. Aktarılan ücret, bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim olarak kullanılabilir.

Kombinenizi yeniledikten sonra 31 Temmuz saat 23.59 tarihine kadar passo.com.tr internet sitesi üzerinden belirleyeceğiniz 5 (beş) TCKN sahibine kadar sezon içerisinde sınırsız transfer yapabilirsiniz. Belirtilen tarih sona erdikten sonra sisteme girmiş olduğunuz TCKN sahiplerini değiştirme veya beşten daha az kişi tanımladıysanız sayıyı artırma hakkınız bulunmamaktadır. Tanımlama yapacağınız TCKN sahiplerinin BJK logolu passolig kartına sahip olması gerekmektedir.

Rakip takım ile oynanacak maçlarda tanımlamış olduğunuz 5 (beş) TCKN sahibi içerisinde BJK logolu passolig kart haricinde rakip takıma ait passolig kartı olan kişilere transfer yapılamayacaktır.

Kombinemi transfer etmeyeceğim, maça gidemiyorum, kombinem ne olacak?

Maça gidemeyecek taraftarlar, kombinelerini maçlık olarak kulübe devredebileceklerdir. Kulübe devredilen koltuğun satılması durumunda ilgili maçın bilet ücretinin %47’lik bölümü kombine sahibinin Passolig hesabına sezon sonunda aktarılmaktadır. Aktarılan ücret, bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim olarak kullanılabilir.

Kombine yenileme dönemi ne zaman sona erecek?

28 Temmuz Pazar günü passo.com.tr ile Passo mobilde saat 23.59’da,

Kadın taraftarlarımız için kombine satış ofisinde 21.00’de sona erecektir.

Yenileme Dönemi Tribün Kombine Fiyatları:
Kuzey Alt Tüm Bloklar:   12.000 TL
Kuzey Üst Tüm Bloklar:  11.000 TL